Lakatos Márk és csapata ezúttal az eladóként dolgozó Zsuzsát varázsolta bombanővé!

A harminchárom éves budapesti Zsuzsa általában egyszerűen, kivasalva hodja dús fürtjeit - Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban megmutatta neki, hogy milyen vadító lehet göndör, laza fürtökkel. Zsuzsa sötét hajába egy kis őszi, lilás színt is csempészett fodrászunk - a lánykan nagyon tetszett az eredmény.


"Ugyan másképpen viselem a hajam a hétköznapokban, de ismádon az új a frizurámat. A családom és a barátaim is meg voltak elégedve az eredménnyel - egészen más, új nő lettem!" - mondta Zsuzsa a Life.hu-nak.Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Zsuzsa a hétköznapokban nagyon erősen festi magát, szemeit mindig erőteljesen hangsúlyozza - ennek ellenére nagyon szerette a szolid, finom sminket, melyet Gáspár Vikinek köszönhetett: "Nagyon tetszett Viki munkája, igazán szép és elegáns lett az egész sminkem. Szeretném megtanulni ezt a technikát, hogy a hétköznapokon én is ki tudjam magam így festeni" - mesélte Zsuzsa.

Fotó: Ritter Doron

A legújabb bombanő általában farmert és pólót visel, épp ezért odáig volt Lakatos Márk vagány, dögös szettjéért. "Márk nagyon jó fej volt, remekül eltalálta, mit szerettem volna" - mondta a dögös bombanő. 

ZSUZSA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1109/Lakat201192712339

 

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Lakatos Márk átalakít: Csábító díva lett a hétköznapi tanárnőbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110920-lakatos-mark-atalakit-23.html Lakatos Márk átalakít: Fekete démon lett a szende Mariannbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110913-lakatos-mark-atalakit-22.html Lakatos Márk átalakít: Igazi szexbomba lett a cuki, göndör hajú kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110906-lakatos-mark-atalakit-21.html Lakatos Márk átalakít: Vadító díva lett a visszafogott tanárnőbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110830-lakatos-mark-atalakit-20.html Lakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/20110823-lakatos-mark-atalakit-19.html Lakatos Márk átalakít - Strandpapucsról magas sarkúra váltott Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110816-lakatos-mark-atalakit-18.html