Most először beszélt róla: ezért nem ment férjhez Dobó Kata

esküvő Dobó Kata terhesség házasság Hegyi Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házasság vagy együttélés? Mi a szokás manapság, ha jön a gyerek? Kedvenc színésznőink elárulták, hogyan vélekednek a témáról.

"Azt gondolom, manapság már nincs olyan súlya a házasságnak - de ezt nem azért mondom, hogy degradáljam ezt a csodálatos intézményt" - vallotta Dobó Kata a házasságról. A színésznő szerint - mivel manapság nagyon könnyen és gyorsan el lehet válni - már nincs akkora jelentősége annak, hogy valaki hivatalosan is összeköti-e az életét a párjával. "Én nem is szeretem az ilyen kötelező dolgokat" - tette hozzá az állapotos színésznő.

Hegyi Barbara szerint a szülőknek ezt maguknak kell megbeszélniük, mert semmi sem kötelező, és mindenkinek a saját belátása szerint kell döntenie ebben a kérdésben. Palotás Petra elárulta, ő pocakos menyasszony volt, mert akkor még távkapcsolatban élt a kedvesével.

Már felnőtt lányai vannak, most ismét apa lesz a sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111027-mar-felnott-lanyai-vannak-most-ismet-apa-lesz-a-sztar.htmlAngelina nem tudja a gyerekei nevét?http://www.life.hu/anyaskodj/20111026-angelina-jolie-szamokkal-kulonbozteti-meg-a-gyerekeit.htmlRossz anya az énekesnő? A szoptatás alatt is dohányzik!http://www.life.hu/anyaskodj/20111025-rossz-anya-az-enekesno-dohanyzik-a-szoptatas-alatt.htmlAngelina Jolie és a gyerekek játszóházban jártak Budapestenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111025-angelina-jolie-es-a-gyerekek-jatszohazban-jartak-budapesten-edesek.htmlCsak úgy ragyog a terhességtől - Gömbölyödik Gryllus Dorka pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111024-csak-ugy-ragyog-a-terhessegtol-gombolyodik-gryllus-dorka-pocakja.htmlCsak cigány és beteg ne legyen - Ezért tart évekig örökbefogadni?http://www.life.hu/anyaskodj/20111024-csak-cigany-es-beteg-ne-legyen-ezert-tart-evekig.htmlÍgy neveld a gyereket, hogy átérezze a pénz értékéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111021-igy-neveld-a-gyereket-hogy-aterezze-a-penz-erteket-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.