Hugh Grant 51 évesen lett édesapa - nem is akárhogyan...


A britek egyik kedvenc színésze apa lett - kislánya októberben született meg. A Bridget Jones-filmek szívtiprója nem készül házasodni, a baba nagyon hirtelen csöppent a világsztár életébe. "Igen, igaz a hír, Hugh Grant egy édes kislány boldog apukája. Hugh-nak és az édesanyának volt egy rövid románca, a babát nem tervezték, Hugh azonban végtelenül boldog. Ő és az édesanya mindent átbeszéltek, és megegyeztek a lényegi kérdésekben" - nyilatkozta a színész szóvivője.


Forrás: AFP

A baba anyukájának kilétét egyelőre homály fedi, de egyesek szerint az a gyönyörű kínai színésznő, Tinglan Hong az anyuka, akivel a színészt még áprilisban kapták lencsevégre. "Hugh nagyszerű édesapa lesz, mindent meg akar tenni a lányáért. Már nincsenek együtt az édesanyával, de attól még nagyon boldog" - vallotta a sztár egy ismerőse.

2007-ben a népszerű színész azt nyilatkozta a Vogue magazinnak, hogy már készen áll az apaságra. "Önző ember vagyok, szeretem saját magamat, de már nagyon vágyom arra, hogy valaki másról is gondoskodhassak." Hugh Grant sosem volt még nős, de hosszú ideig élt együtt Elizabeth Hurley-vel és Jemima Kahnnal.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Így segíts a gyereknek okosan, hogy megtanuljon félretennihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111030-igy-segits-a-gyereknek-okosan-hogy-megtanuljon-felretenni.html Ritka gyerekkori felvételek az X-Faktor versenyzőiről - Korán megmutatkozott a tehetségükhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111029-ritka-gyerekkori-felvetelek-az-xfaktor-versenyzoirol-koran-megmutatkozott-a.html Régen és most - Íme a vagány kissrác, Nagy Feróhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-regen-es-most-ime-a-vagany-kissrac-nagy-fero.html Mégsem gondolta komolyan? Ez állhat Lewis Hamilton szakításának hátterébenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-megsem-gondolta-komolyan-ez-allhat-lewis-hamilton-szakitasanak-hattereben.html Pilatesszel tartja magát formában a várandós Hilary Duffhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-pilatesszel-tartja-magat-formaban-a-varandos-hilary-duff.html Most először beszélt róla: ezért nem ment férjhez Dobó Katahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-most-eloszor-beszelt-rola-ezert-nem-ment-ferjhez-dobo-kata.html Már felnőtt lányai vannak, most ismét apa lesz a sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111027-mar-felnott-lanyai-vannak-most-ismet-apa-lesz-a-sztar.html