egyéjszakás kaland Hugh Grant apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Grant 51 évesen lett édesapa - nem is akárhogyan...
Igen, igaz a hír, Hugh Grant egy édes kislány boldog apukája. Hugh-nak és az édesanyának volt egy rövid románca, a babát nem tervezték, Hugh azonban végtelenül boldog. Ő és az édesanya mindent átbeszéltek, és megegyeztek a lényegi kérdésekben"

Szólj hozzás: Lúgosítás - Hogyan?


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A baba anyukájának kilétét egyelőre homály fedi, de egyesek szerint az a gyönyörű kínai színésznő, Tinglan Hong az anyuka, akivel a színészt még áprilisban kapták lencsevégre. "Hugh nagyszerű édesapa lesz, mindent meg akar tenni a lányáért. Már nincsenek együtt az édesanyával, de attól még nagyon boldog" - vallotta a sztár egy ismerőse.

2007-ben a népszerű színész azt nyilatkozta a Vogue magazinnak, hogy már készen áll az apaságra. "Önző ember vagyok, szeretem saját magamat, de már nagyon vágyom arra, hogy valaki másról is gondoskodhassak." Hugh Grant sosem volt még nős, de hosszú ideig élt együtt Elizabeth Hurley-vel és Jemima Kahnnal.

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Így segíts a gyereknek okosan, hogy megtanuljon félretennihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111030-igy-segits-a-gyereknek-okosan-hogy-megtanuljon-felretenni.htmlRitka gyerekkori felvételek az X-Faktor versenyzőiről - Korán megmutatkozott a tehetségükhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111029-ritka-gyerekkori-felvetelek-az-xfaktor-versenyzoirol-koran-megmutatkozott-a.htmlRégen és most - Íme a vagány kissrác, Nagy Feróhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-regen-es-most-ime-a-vagany-kissrac-nagy-fero.htmlMégsem gondolta komolyan? Ez állhat Lewis Hamilton szakításának hátterébenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-megsem-gondolta-komolyan-ez-allhat-lewis-hamilton-szakitasanak-hattereben.htmlPilatesszel tartja magát formában a várandós Hilary Duffhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-pilatesszel-tartja-magat-formaban-a-varandos-hilary-duff.htmlMost először beszélt róla: ezért nem ment férjhez Dobó Katahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-most-eloszor-beszelt-rola-ezert-nem-ment-ferjhez-dobo-kata.htmlMár felnőtt lányai vannak, most ismét apa lesz a sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111027-mar-felnott-lanyai-vannak-most-ismet-apa-lesz-a-sztar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.