November végén lesz a világ egyik legismertebb fehérneműmárkájának nagyszabású, éves bemutatója. Adriana Lima szupermodell, a márka egyik "angyala" elárulta, milyen kemény kiképzés is egy ilyen esemény a modellek számára.

A legtöbben azt hiszik, a modellek azt ehetnek, amit csak akarnak, nassolhatnak akár sült krumplit a nap minden órájában, és reggel úgy kelnek fel, hogy a legmenőbb címlapon is megállnák a helyüket. Adriana Lima persze tudja, hogy mindez egyáltalán nem igaz. A szépség tizenegy éve szerepel a fehérneműmárka modelljeinek prominens listáján, és több nagyszabású bemutatón is részt vett már.

Forrás: AFP

A harmincéves Adriana a következőképp készül a november végi bemutatóra: augusztus óta minden nap személyi edzőjével edz, három hete pedig napi kettőre emelték az edzésadagját, ami igazán intenzív mozgást jelent. "Ugrálókötelezek, boxolok, súlyt emelek, de amint lassú mozgásba kezdünk, elunom magam" - vallja a modell, aki már aszerint az étrend szerint étkezik, amit kimondottan neki állított össze a táplálkozási szakember. Lima kisasszonynak a fehérjeturmixokon és a vitaminokon kívül rengeteg - napi 3-4 liter - vizet kell innia, kilenc nappal a show előtt pedig már csak fehérjeturmixot és tojásporból készült ételt fogyaszthat. Két nappal a bemutató előtt már csak normális mértékben ihat vizet, tizenkét órával a fellépés előtt pedig egyáltalán nem ihat semmit. "Könnyen kiszárad az ember, ha nem iszik, ezért van az, hogy ebben a pár órában akár három kilót is lefogyhatunk."

Adriana azonban cseppet sem bánja ezeket a megpróbáltatásokat, hiszen mindig is élete álma volt, hogy a fehérneműcég "angyala" lehessen. "A Victoria's Secret show az évem fénypontja. Amikor én is bekerültem az 'angyalok' közé, valóra vált a legnagyobb álmom. Mindenki tudja a nevem, az egész világ ismer. A világ minden modellje a Victora's Secret angyalai közé szeretne tartozni" - vallja a szépség.

Átalakítunk! Nánási Pál dívát varázsolt Barbarábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111108-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html A szülés után négy hónappal káprázatosan fest a szőke sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20111107-a-szules-utan-negy-honappal-ismet-kaprazatosan-fest-a-szoke.html Táskavásárlás - Vele járj!http://www.life.hu/legytrendi/20111107-davis-jones-taskavasarlas-vele-jarj.html Hillary Clinton hatalmasat bakizotthttp://www.life.hu/legytrendi/20111103-hillary-clinton-lila-hajgumit-viselt-a-hajaban.html Nevetséges ruhában mutatkozott a modell - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111104-nevetseges-ruhaban-mutatkozott-a-modell-heti-stilusmustra.html Mutasd a melltartód, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/legytrendi/20111103-mutasd-a-melltartod-megmondom-ki-vagy.html Természetes szépség vagy plasztikcica a világ egyik legszexibb színésznője?http://www.life.hu/legytrendi/20111103-termeszetes-szepseg-vagy-plasztikcica-a-vilag-egyik-legszexibb-szinesznoje-megan.html A legextrémebb hálóruhák a filmekbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20111102-a-legexremebb-haloruhak-a-filmekbol.html