Nevetséges ruhában mutatkozott a modell - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten arany és ezüst ruhaköltemények mellett tervezői agymenéseket is láttunk, Christina Aguilerától pedig megtanulhatjuk, hogyan ne öltözzünk, ha van rajtunk tíz kiló felesleg.

A hét trendje a nemesfém színű estélyi volt. Aranyszínűt választott Andie Macdowell az egyik legnagyobb sminkmárka jótékonysági gálájára. A színésznő ragyogóan nézett ki az aprócska aranyflitterekkel díszített, lágyan omló estélyiben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem választott ilyen jól Kerry Washington, aki óarany estélyit viselt ugyanezen az eseményen. Egyszerűen nem értjük, hogyan vehetett fel a színésznő olyan ruhát, amelyet aranyszínű zsákhoz vagy zselés szaloncukorhoz is tudnánk hasonlítani, ráadásul hatalmas feneket csinál neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az arany mellett népszerű volt az ezüstruha is. Michelle Yeoh színésznő káprázatosan nézett ki a Római Nemzetközi Filmfesztiválon. A finom ruhához domináns karórát viselt, amely elsőre nem illik a képbe, mégis úgy ítéltük, hogy nem zavar bele túlzottan az összképbe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szintén gyönyörű ezüstruhát választott Anne Hathaway is, aki a burgundivörös rúzs és a széles mosoly ellenére is jégkirálynőnek tűnik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tudjuk, hogy vannak olyan színésznők, akik a vörös szőnyeg szó hallatán is képesek túlzásba esni, főleg, ha rátehetik a Jimmy Choo topánba bújtatott lábukat. Vannak, akik mesterien bánnak a túlzásokkal. A héten Aimee Mullins hátat csupaszon hagyó, tollas, aranydíszes kreálmányáról gondoltuk azt, hogy sok-sok, de még belefér az emészthető kategóriába. Csak nem szabad túl komolyan venni!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amit viszont Selita Ebanks művelt a vörös szőnyegen, arra nincs bocsánat. A se nem vicces, se nem elegáns, de még ötletesnek sem nevezhető darab csak arra való, hogy alkotója saját zsenialitásától megrészegülhessen. Egy kicsit kevesebb önámítással és kicsit több ötlettel gyönyörű ruha lehetett volna. Így inkább nevetség tárgya.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bár Kelly Osbourne láthatóan felszedett néhány kilót, még mindig nem tartozik egy súlycsoportba a z utóbbi időben csúnyán elhízott Christina Aguilerával. Az énekesnő példát vehetne az Osbourne klán tagjáról, aki pontosan tudja, hogyan lehet optikai csalást elkövetni a V-nyakú felsővel, a fekete magas sarkúval és a hozzá viselt fekete harisnyával. Christina Aguilera viszont tökéletes példája annak, hogyan tűnhet valaki még kövérebbnek, ha rosszul öltözködik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha színekkel kezdtük, fejezzük be színekkel is. A héten a selymes kékben kápráztatott el bennünket Ashley Greene, aki gyönyörű dívaként lépett a vörös szőnyegre. Tetőtől talpig tökéletes. Kevésbé jött össze Amanda Seyfried színésznőnek a kék szerelés. Nem is a ruhaválasztással volt baj, hiszen a sortos, blézeres megoldás egy kis izgalmat csempészett a vörös szőnyegre. Ami viszont a pózolást - vagy inkább a cidrizést - illeti: a színésznő a csámpás bölcsészbeállással azonnal tönkrevágta az összképet, amin már Justin Timberlake sem segített.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.