Ilyen farmert válassz! - Nagy őszi farmerkörkép

famerruha fashion week őszi divat farmer farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy az évszak, a hőmérséklet, a hangulatod, sőt, sok esetben az alkalom is: a farmerral, a legszélsőségesebb eseteket leszámítva, biztosra mehetsz. Idén nem csak a nadrágokért vagyunk oda. Megmutatjuk a szezon legtutibb farmerdarabjait.






Fűszeres farmerszínek

A nyár slágere a leglehetetlenebb színekben pompázó farmer volt. A színek őszre sem koptak ki az egyszervolt vitorlavászonból. A szemkápráztató árnyalatok helyett viszont az őszi palettához idomulva a fűszer- és avarszínek dominálnak, mint amilyen a mustársárga, a sáfrány, a fakóbarna, a rozsdaszín és a récezöld. Ezek a színek egymással párosítva, de semleges szürkékkel, bézzsel és feketével párosítva is mesések.







Hippik helyett yuppie-k

Míg nyáron imádtuk a harangozó szárú trapézfarmert, ősszel valami kevésbé bohémra vágyunk. Amúgy sem szeretjük, ha a hideg bokán csókol bennünket, ezért maradunk az egyenes szárú farmeroknál, amelyeket nem szégyellünk élére vasalni.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Farmerszínek a körmökön

Tombol a körömlakkláz: lehet fémes, csillámos, fényes, matt, testszínű és színes, a fantáziának a gyártók biztosan nem szabnak határt. A kínálat bőséges, de azért vannak húzószínek. A klasszikus farmerkék például ebbe a kategóriába tartozik. Mi szeretjük, de ti hogy álltok vele?

http://denimtherapy.com, http://goodlacknail.wordpress.com, http://my-little-world-of-polish-by-lily
http://denimtherapy.com, http://goodlacknail.wordpress.com, http://my-little-world-of-polish-by-lily

Tipp! Megváltozott az élete egy szerencsés hallgatónak! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.