Stahl Judit ínyenc receptjeit nem csak a tévében láthatod - ezentúl a Life.hu-n is találkozhatsz velük. Készítsd el még ma!

Forrás: [origo]

"Nehéz lenne azt állítani alkoholos édességekről, hogy hű, de nagyon egészséges és karcsúsító finomságok! Csakhogy ez a málnás desszert, amelyhez egy klasszikus koktélféle adta az ötletet, a maga 201 kcal kalória-tartalmával kifejezetten kalóriabarát, mivel jóval több benne a frissítő narancslé a bűnös Camparinál."

Stahl Judit
Omlós, krémes, finom, mégis kalóriaszegény: mi az? - Stahl Judittól megtudhatod!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111130-stahl-judit-konyhaja-brokkolis-penne-receptje.html Kidobnád, pedig ínycsiklandozó édességet készíthetsz belőle - Stahl Judit elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111129-kidobnad-pedig-inycsiklandozo-edesseget-keszithetsz-belole-stahl-judit-elarulja.html Stahl konyhája: Mézes dióslepényhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111128-stahl-konyhaja-mezes-dioslepeny.html Stahl konyhája: Marcipános muffinhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111125-stahl-konyhaja-marcipanos-muffin.html Stahl konyhája: Tárkonyos gombaleves harcsávalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111124-stahl-konyhaja-tarkonyos-gombaleves-harcsaval.html