Nagyobb a melle, mint várandós pocakja! Hatalmasra dagadtak a szőke énekesnő keblei

mell terhesség Ashlee Simpson Jessica Simpson babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson keblein látszik a legjobban, hogy babát vár. A sztár mellei ugyanis hihetetlenül nagyra dagadtak, ráadásul Jessica szívesen hordja őket felpolcolva...
A róla készült kepeket itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

A sztár húga, Ashlee Simpson már jóval otthonosabban mozog a szülői teendők közt, hiszen kisfia hároméves. De Jessica sem késett még le semmiről, hiszen harmincévesen lesz édesanya. Az pedig egészen biztos, hogy ha bármiben segítségre szorulna a baba születésekor, akkor a húga rögtön megoldaná a helyzetet.

Az idősebbik nővér egyébként nem egyszer mesélt már a terhességéről is: "Az emberek azt mondják, az állapotos nők csak úgy ragyognak. Ez pedig azért van, mert úgy izzadunk, mint a lovak" - mesélte Jessica, utalva arra, hogy nem viseli minden kellemetlenség nélkül a terhességet. Ennek ellenére a híresség azt is hozzátette, hogy imád állapotos lenni, és alig várja, hogy még több gyermeke legyen. Vajon ezt Miss Simpson jegyese, Eric Johnson is így gondolja?

Biztonságos, kényelmes autósülések 22 000 forint alatt - Kicsiknek és nagyobbacskáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111201-biztonsagos-kenyelmes-autosulesek-22-000-forint-alatt-kicsiknek-es.htmlMár hathónapos terhes! Ismét gyermeket vár a tehetséges fiatal színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111129-mar-hat-honapos-terhes-ismet-gyermeket-var-a-tehetseges-fiatal.htmlExtrastabil, helytakarékos etetőszékek 13 000 forint alatthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111117-extrastabil-helytakarekos-etetoszekek-13-000-forint-alatt.html12 000 csecsemő született végtag nélkül - A 20. század legnagyobb gyógyszerbotrányaként emlegetikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111128-12-000-csecsemo-szuletett-vegtag-nelkul-a-20-szazad.htmlMegszületett Lily Allen kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111126-ket-gyermeke-elvesztese-utan-lilly-allen-vegre-egeszseges-kislanynak-adott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.