Búcsúzz el a ráncoktól - Fiatalodj meg 30 perc alatt!

bőr fiatalítás ránctalanítás szépség bőrápolás ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnél megszabadulni a csúnya ráncoktól, vagy a pigmentációs problémákat nem győzöd sminkkel eltüntetni, mindössze 30 perc alatt egy teljesen új külsőt kaphatsz!




Thinkstock
Thinkstock

Innovatív technológiák a kozmetikában

Az arc vitathatatlanul az emberi szervezet legfontosabb esztétikai egysége, így korántsem meglepő, hogy fiatalításának művészete ősidők óta fontos igényünk. A dermabrázió (más néven bőrcsiszolás) módszere a német orvos, dr. Kromayer nevéhez fűződik, aki az aknés hegek, a sötét foltok és a bőrhibák elfedésére egy forgófejű acélkefét alkalmazott. Az 1950-es évektől a klasszikus bőrfiatalító és szépítő módszer a szén-dioxid-lézeres hámlasztás volt, ám a beavatkozás mélysége miatt a sebgyógyulási folyamat sok időt vesz igénybe, illetve igen fájdalmas.
"Az elmúlt 10 év lézeres innovációja azt a célt szolgálta, hogy olyan kíméletes eljárásokkal lehessen megfiatalítani a bőrt, amelyek nem járnak szövődményekkel és 1-2 hétnél hosszabb gyógyulási idővel. A lézerek az elmúlt években forradalmasították az öregedés elleni kezeléseket, amelyek egyértelmű előnye, hogy a célzott fénysugarakat egy nagyon kis bőrterületre lehet irányítani, anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának" - tájékoztat dr. Varju Gábor bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos, a Dr. Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrum vezető főorvosa. A kémiai mélyhámlasztásokkal és a dermabráziós kezelésekkel szemben a nagy teljesítményű lézersugár rendkívüli pontossággal vezérelhető, és kisebb vérzést, kevesebb fájdalmat, valamint rövidebb gyógyulási időt eredményez.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




"A BBL széles spektrumú fénye célzottan eliminálja az apró hajszálereket, amelyek a bőrvörösödésért felelősek, illetve a felesleges melanint, amelyek felhalmozódnak a bőr pigmenthibáiban. A hő elnyelődve stimulálja a bőr sejtjeit, így serkenti az új kollagén képződését, és ezzel javítja a bőr szerkezetét, valamint elősegíti fiatalos jellegének helyreállítását"

Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!



10 pipereholmi, amelyek nélkül nem tudunk élnihttp://www.life.hu/szepulj/20120106-10-pipereholmi-amelyek-nelkul-nem-tudunk-elni.htmlLady Gaga elárulta furcsa szépségtrükkjeithttp://www.life.hu/szepulj/20111201-lady-gaga-elarulta-szepsegtitkat.htmlHogyan legyek jó nő? - Fogyasztó, méregtelenítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111221-hogyan-legyek-jo-no-fogyaszto-meregtelenito-turmix.html3 szépségcsökkentő bőrbetegség és ellenszerükhttp://www.life.hu/szepulj/20111229-3-szepsegcsokkento-borbetegseg-es-ellenszeruk.htmlKülönleges szépségreceptek a világ minden tájárólhttp://www.life.hu/szepulj/20111219-kulonleges-szepsegreceptek-a-vilag-minden-tajarol.htmlSzépségek és szörnyetegek 2011-ben - A legrémisztőbb és a legjobb trendekhttp://www.life.hu/szepulj/20111229-szepsegek-es-szornyetegek-2011ben-a-legremisztobb-es-a-legjobb.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.