fashion week Marilyn Monroe ruha Michelle Williams Egy hét Marilynnel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Williams az a szerencsés sztár, aki megkapta Marilyn Monroe szerepét a róla készült legújabb filmben. A moziban Michelle szexszimbólumot alakít, a vörös szőnyegen azonban inkább a saját nagymamájának öltözött.
Nézd meg, hogy néz ki Michelle szexi Marilyn Monroe-ként! Kattints a képre!

A ruha túlságosan zárt volt, a könyökig érő ujjak és a fazon együtt nagyon öregítették a színésznőt. Ez a sokat nem láttató estélyi százszor jobban mutatott volna egy hatvanas, ráncait már takarni akaró nőn, mint a fiatal, nőies alakú és nagyon szép Michelle-en. A hajpánt pedig még rátett egy lapáttal az összhatásra. Bár Michelle-nek nem kenyere, hogy ő is belépjen az egy kaptafára készült ruhát viselő hírességek közé, de néha-néha ő is villanthatna valamit, pláne, ha a világ egyik legszexibb nőjét alakítja. Nagyon várjuk az Oscart, hátha majd ott jobban megmutatja magát.

Tipp! Mindig más frizurával lepi meg közönségét a gyönyörű színésznő. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.