Öngyilkosság, függőség és egy sztárgyerek - Justin Bieber édesanyja könyvet ír

öngyilkos Justin Bieber könyv tinisztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves Justin Bieber édesanyja saját könyvvel rukkol elő - az írás szeptemberben jelenik meg.

Pattie Mallette könyvében, a Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber's Mom' című írásban meséli el, milyen is volt annak az egyedülálló szülőnek az élete, aki a kanadai Ontarióban nevelte fel a tizennnyolcéves szupersztárt. Előreláthatólag Justin írja majd a könyv előszavát, így végre megtudhatjuk, a betűkhöz is anyira ért-e az énekes, mint a hangjegyekhez...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pattie fiatalon, tizennyolc éves korában esett teherbe Justinnal - erről is ír a könyben, de olvashatunk majd az édesanya gyermekkori függőségeiről és öngyilkossági kísérletéről is, melyet tizenhét éves korában követett el. A könyv szerkesztője, Jennifer Leep a következőket nyilatkozta: "Pattie története csodálatos iskolapéldája annak, hogy valaki bátorsággal és eltökéltséggel szembeszállhat az élet nehézségeivel."

A harminchét éves édesanya ma már mindenhova elutazik a fiával, és próbálja a tinisztárt a helyes úton tartani. ,,Igen, vannak vitáink, de hát minden gyerek és szülő veszekszik néha. Ennek ellenére imádom az édesanyámat" - nyilatkozta Justin a BBC egyik rádióműsorában.

Megbízható terhességi tesztek körképe - Plusz tanácsok a használatáhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120305-megbizhato-terhessegi-tesztek-korkepe-plusz-tanacsok-a-hasznalatahoz.htmlÚton a baba Lady Gagáéknál? Már gyerekneveken tanakodnak párjávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120305-uton-a-baba-lady-gagaeknal-mar-gyerekneveken-tanakodnak-parjaval.htmlHát ezért nem beszélt róla! 3 év után árulta el a színésznő, hogy ki a gyermeke apjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120221-hat-ezert-nem-beszelt-rola-3-ev-utan-arulta-el.htmlPocakkal is pózol majd Zimány Lindahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120224-pocakkal-is-pozol-majd-zimany-linda.htmlÍgy kezeld, ha zsarol a gyerek! - Tanácsok elvált szülőknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120301-igy-kezeld-ha-zsarol-a-gyerek-tanacsok-elvalt-szuloknek.html"Mindenkinek ilyen szülést kívánok" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120229-mindenkinek-ilyen-szulest-kivanok-igy-szultem-en.htmlElőbb durran ki, minthogy szülne: Jessica Simpson hatalmasra dagadthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120228-elobb-durran-ki-minthogy-szulne-jessica-simpson-hatalmasra-dagadt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.