Gyereksztárok a vörös szőnyegen - Angelina Jolie-tól Kristen Stuartig

fashion week gyereksztár stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma stílusikonnak kiáltjuk ki őket, pedig tegnap (vagy tegnapelőtt) még furcsa ruhákban pózoltak a vörös szőnyegen. Hiába, van olyan kor, amikor bármit büntetlenül szabad viselni a vörös szőnyegen, hiszen még csak gyerekekről van szó. Megmutatjuk, miből lesz a cserebogár, és miből váltak stílusikonná az egykori gyereksztárok.

Abigail Breslin

A legutóbbi meglepetést a 15 éves Abigail Breslin okozta, aki 2006-ban még a család kicsi kincsét játszotta, aki kicsit pufi, szemüveges amerikai kislányként szeretett volna szépségversenyt nyerni. A vörös szőnyegen pedig teljesen átlagos gyerekként, farmerban és pólóban mosolygott a kamerába. Az elmúlt öt év alatt elbűvölő fiatal lánnyá változott, aki egyre határozottabb ízléssel választ összeállításokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie

Nem Abigail Breslin volt az egyetlen, aki döbbenetes változáson ment keresztül. John Voight színész lányaként Angelina Jolie nemcsak gyerekként szerepelt különböző filmekben, hanem apja mellett a premiereken is gyakran megjelent. Ki hitte volna erről a 11 éves, hófehér, csupa csipkébe öltöztetett babáról, hogy egyszer a vörös szőnyeg jégkirálynőjének nevezik ki és övé lesz Hollywood leghíresebb lába.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Anna Paquin

Volt 1994-ben egy furcsa arcú, furcsa ruhás kislány, aki 11 évesen a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar mellett megkapta a legrosszabb vörös szőnyeges ruhának járó elismerést is. A színésznő azóta is szereti a különleges, feltűnő darabokat, de az ízlése sokat finomodott az évek alatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Drew Barrymore

A tündéri Drew Barrymore 7 évesen puffos ujjas hercegnőruhában jelent meg a Golden Globe-díjátadón. A bájos arcvonások nem sokat változtak, de a szokatlan ruhákért a mai napig rajong. A stílusába sok minden belefér, gyakran táncol az ízléstelen és a bevállalós határvonalán, de általában jól sül el a dolog.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nézd meg hogyan pózoltak a sztárok tiniként! Kattints a galériáért!



Scarlett Johansson

Scarlett Johansson különleges arcával, kék szemeivel és arcpirítóan húsos ajkaival kislányként is gyönyörű volt. 2001-ben, 15 évesen farmer-pólós gyönyörű kamasz lányként pózolt egy teljesen átlagos srác mellett, aki nem más, mint az ikertestvére. A farmeres és pólós időszakot azóta kinőtte, ma inkább az ultranőies retro stílust kedveli. Jó ideje úgy öltözik minden eseményre, hogy kiemelje az 1950-es évek szexszimbólumaival vetekedő tökéletes, nőies alakját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lindsay Lohan

Bizony volt olyan időszak, amikor Lindsay Lohanra is az ártatlan jelzőt biggyesztettük volna - a 12 éves kislány láttán mindenképp, bár a miniruha és a magas sarkú cipő már akkor is sokat elárult. Azt viszont biztosan nem, hogy kicsivel több mint 12 év múlva a sztár kiélt, rosszéletű maffiózó feleségnek álcázva jár-kel a nagyvilágban. Mert a mostani megjelenését látva ez az első, ami eszünkbe jut róla.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Anna Chlumsky

Anna Chlumsky mindenki My Girlje volt 1991-ben, az emberek egyszerűen imádták. Bájos volt, aranyos, kedves, de borzalmas ruhákban jelent meg. Hiába, megtehette, gyerek volt. A színésznő az utóbbi időben gyakrabban megfordul a vörös szőnyegen, ahol többnyire tökéletesen néz ki, de a hétköznapokon megrekedt a kordbársony maxiszoknya és a pulcsi kombinációnál.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Tipp! A világ legbefolyásosabb sztárcsemetéi! Kattints a galériáért!



Kristen Stewart

A Pánikszobában depressziós, hisztis fiatal lányt alakított Jodie Foster oldalán, hogy később kamaszok százezreinek legyen a bálványa az Alkonyat sorozatban. A színésznőnek 10 éves korában több köze volt egy kamasz fiúhoz, mint ahhoz a színésznőhöz, aki 2010-ben olyan mesésen nézett ki az Oscar-gálán.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.