Nagyon régen láttuk Alisan Portert, a Huncutka című film sztárját. A lány mára férjes asszony lett, aki első gyerekét várja.


Alisant huszonegy éve, 1991-ben a Huncutka című film főhőseként ismertük meg. Akkor egy világ rajongott a cuki, göndör hajú, cserfes kislányért, akiből igazi gyereksztár lett. Alisan azonban nem állt be a botrányos életvitelű tinisztárok sorába, mindössze néhány filmben játszott csak. A lány inkább a zenei karrierjére koncentrált, mellette pedig 2008 decembere óta a Movmnt Magazine egyik szerkesztője.

Twitter, Chanel5A pici lányból mára harmincegy éves, gyönyörű nő lett, aki nemrég ment hozzá kedveséhez - ahhoz a Brian Autenrieth-hez, akivel már közel tizenhárom éve a legjobb barátok. Az esküvőre Kaliforniában, a pár rokonai és barátai előtt került sor, a ceremónián körülbelül száz ember vett részt. "Tizenhárom éve a legjobb barátok vagyunk, az pedig csodás dolog, hogy az embert a legeslegjobb barátja veszi feleségül" - vallotta a lány, aki azért is nagyon boldog, mert már a szíve alatt hordja első gyermekét. Brian és Alisan júliusra várják a babát.

Twitter


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

 

Whitney Houston és lánya ugyanattól a drogdílertől kapta a kábítószert - Egy bennfentes szerinthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120309-whitney-houston-es-lanya-ugyanattol-a-drogdilertol-kapta-a-kabitoszert.html 980 grammal kellett születnie, hogy életben maradjon - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120309-980-grammal-kellett-szuletnie-hogy-eletben-maradjon-igy-szultem.html Tudtad? A Született feleségek sztárja két gyönyörű kislány édesanyjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120308-tudtad-a-szuletett-felesegek-sztarja-ket-gyonyoru-kislany-edesanyja.html Szex a terhesség alatt: így nem lehet semmi bajhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120306-szex-a-terhesseg-alatt-igy-nem-lehet-semmi-baj.html Öngyilkosság, függőség és egy sztárgyerek - Justin Bieber édesanyja könyvet írhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120307-ongyilkossag-fuggoseg-es-egy-sztargyerek-justin-bieber-edesanyja-konyvet.html Megbízható terhességi tesztek körképe - Plusz tanácsok a használatáhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120305-megbizhato-terhessegi-tesztek-korkepe-plusz-tanacsok-a-hasznalatahoz.html Úton a baba Lady Gagáéknál? Már gyerekneveken tanakodnak párjávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120305-uton-a-baba-lady-gagaeknal-mar-gyerekneveken-tanakodnak-parjaval.html Hát ezért nem beszélt róla! 3 év után árulta el a színésznő, hogy ki a gyermeke apjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120221-hat-ezert-nem-beszelt-rola-3-ev-utan-arulta-el.html