Rajongunk Katalin hercegnő stílusáért, csinos, klasszikus, mégis divatos ruhadarabjaiért. Vilmos herceg feleségének kedvenc tavaszi nadrágja a szezon egyik legdivatosabb fazonja is egyben, amely bármelyikünk számára elérhető.


Katalin hercegnő az utóbbi egy évben igazi stílusikonná avanzsált. Minden ruhadarab, amit ő visel, percek alatt elfogy az angol üzletekből. A hercegnő titka az, hogy csinos, klasszikus, jó minőségű, mégis megfizethető darabokat kombinál, és nem rest egy-egy kedvenc ruháját akár többször is viselni hivatalos rendezvényeken.

Forrás: AFP
Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Kattints a képre!

Nemrég kétszer is lencsevégre kapták Kate Middletont, amint a szezon legtrendibb darabját, a színes, háromnegyedes skinny nadrágot viselte, a stílus azonban egészen más volt. Az egyik alkalommal Katalin tengerészstílusban öltözött fel: sötétkék blézerrel, magas sarkúval és matrózmintás selyemsállal viselte, a másik alkalommal azonban edzőcipőt és pulóvert húzott a háromnegyedes nadrághoz.


H&M - 5.990 forint, Mango - 6.595 forint, Levi's - 25.990 forint,  Springfield - 11.995 forint, New Yorker - 5.490 forint

Itthon az olcsótól a drágább darabokig mi is megvásárolhatunk egy ilyen vagy ehhez hasonló nadrágot. A korallszín vagy a narancspiros telitalálat, mert feketével, fehérrel vagy bézzsel kombinálva elegánsak, sötétkékkel és matrózmintákkal párosítva pedig stílusosak leszünk. Sőt, akár egy kirándulásra is felvehetjük a kényelmes darabot. Ha a korall nem a kedvenced, válassz királykék, élénkzöld, esetleg napsárga darabokat, mert ezekben is ultradivatos lehetsz az idei szezonban!Átalakítunk! Vagány modellé változott a kétgyermekes anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Szörnyű ruhába bújt az állapotos sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120326-szornyu-ruhaba-bujt-az-allapotos-sztar-alyson-hannigan.html Lepipálja fiatal kolléganőit a 43 éves világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120326-lepipalja-fiatal-kolleganoit-a-negyvenharom-eves-vilagsztar-cate-blanchett.html Brutális hajat csináltatott magának a sztárcsemetehttp://www.life.hu/legytrendi/20120323-brutalis-hajat-csinaltatott-maganak-a-sztarcsemete-willow-smith.html Ízléses és ízléstelen dekoltázsok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120323-izleses-es-izlestelen-dekoltazsok-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.html