prostituált Nicki Minaj rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj eddig sem tudta, hol a határ, legutóbb azonban az amerikai rappernő megmutatta, mindig van lejjebb - már ami az öltözködést illeti.

Nicki Minaj amerikai rapper, énekes és dalszerző eddig sem a kifinomult ízléséről volt híres. A sztár jellemzően közönséges, harsány és ízléstelen ruhákat választ, legyen szó fellépésről vagy vörös szőnyeges eseményről. A huszonkilenc éves Nicki a napokban New Yorkban, egy promóciós eseményen mutatta meg, hogy tud ő még újat mutatni, és van még pár borzadály a tarsolyában.

Northfoto
Northfoto

A művésznő egy csillagokkal díszített fekete felsőt húzott, melyhez egy ízléstelen, strasszokkal vastagon szegélyezett zakót választott. Vastag, ormótlan virgácsaira egy nyomott mintás harisnyát vett fel, az összeállítást pedig egy ormótlan, leopárdmintás platformcipővel fejelte meg. A számtalan csillogó darab nem volt elég, Nicki ugyanis hatalmas, ízléstelen, nagyon csillogó nyakláncot és karkötőket választott a szetthez. A sztár arca is érdemel néhány szót: a smink szörnyűre sikeredett, a Barbie babás rúzsra nem találunk szavakat. Az pedig, hogy az énekesnő arca olyan, mint egy viaszbabáé, egészen biztosan a plasztikai sebészeknek és a botoxkezeléseknek köszönhető. Ha Nicki ebben a cuccban beállna az éjszakai pillangók közé, egészen beleolvadna a környezetbe.

Tipp! Exkluzív képek a kíméletlen kritikusról! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.