Ezer éve nem láttuk a Matilda, a kiskorú boszorkány egykori sztárját, Mara Wilsont. A színésznő most ismét feltűnt, és már 24 éves.


Mara 1996-ben lopta be magát a nézők szívébe a Matilda, a kiskorú boszorkány című film hétéves, különös képességekkel rendelkező kislányaként. Azóta a fiatal lány teljesen eltűnt, mostanában azonban a West Enden a film alapján készült musical igazi sláger, ennek kapcsán pedig felmerült bennünk, vajon mi lehet az egykori Matildával?

Forrás: AFP, www.facebook.com

Mara ma már 24 éves, és szinte teljesen felhagyott a színészkedéssel. Ő nem éli a gyereksztárok botrányos életét, nem lépett Lindsay Lohan vagy az Olsen ikrek nyomdokaiba. Helyette a neves New York-i egyetemet végezte el, és ma már drámaíróként dolgozik. Számára a színészkedés már a múlté, gyermekkora egy részét ugyanis azzal töltötte, de rájött, hogy nem az a szakma jelenti számára a boldogságot. Néha persze ő is elcsábul egy kicsit, mert olykor-olykor előadásokat tart, de csakis a barátainak, és ha úgy adódik, színházban is játszik, filmekben azonban nem kíván szerepelni, és a sztárság sem izgatja. Érdekesség még, hogy a fiatal lány szinte semmit sem változott, a haja pedig éppen olyan, mint sok évvel ezelőtt volt, és a mosolya is a régi.48 évesen szült először a gyönyörű színésznő - Hírességek, akik a végsőkig húzták a családalapításthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120416-48-evesen-vallalt-eloszor-gyermeket-a-gyonyoru-szineszno-hiressegek.html Családbarát munkahelyek: milyen előnyt élveznek a visszatérő anyukák?http://www.life.hu/anyaskodj/20120413-csaladbarat-munkahelyek-milyen-elonyt-elveznek-a-visszatero-anyukak.html "Még egyszer nem hagyom, hogy ezt tegyék velem" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120413-meg-egyszer-nem-hagyom-hogy-ezt-tegyek-velem-igy.html Így oszd be a gyerek idejét, hogy ne legyen leterhelve - Óvatosan a különórákkal!http://www.life.hu/anyaskodj/20120412-igy-oszd-be-a-gyerek-idejet-hogy-ne-legyen-leterhelve.html Ilyen testtel 44 évesen? Minden nő megirigyelheti Julia Roberts vonalaithttp://www.life.hu/anyaskodj/20120412-ilyen-testtel-44-eves-minden-no-megirigyelheti-julia-roberts-vonalait.html Alig hittünk a szemünknek! Gyönyörű nő lett gyermekkorunk kedvenc színésznőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120411-alig-hittunk-a-szemunknek-gyonyoru-no-lett-gyermekkorunk-kedvenc-szinesznoje.html