Anna Paquin terhesség True Blood - Inni és élni hagyni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik az egykori Oscar-díjas gyerekszínész, Anna Paquin első babája.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!

Anna Paquin és férje, Stephen Moyer első közös gyermeküket várják, a pici valószínűleg ősszel születik meg. A True Blood sorozat két sztárja a forgatáson szeretett egymásba, 2010 augusztusában pedig összeházasodtak. Moyernek már van két gyermeke az előző kapcsolatából: Lilac 10, Billy 12 éves.

AFP
AFP

A 29 éves kanadai születésű Anna Paquin 1994-ben, 11 évesen játszott a Zongoralecke című filmben. Szerepével elnyerte a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját, ezzel ő lett a díj második legfiatalabb nyertese az Oscar történelmében.

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Tényleg ő az? Mindenki Matildája már 24 éveshttp://www.life.hu/anyaskodj/20120417-tenyleg-o-az-mindenki-matildaja-mar-24-eves.html48 évesen szült először a gyönyörű színésznő - Hírességek, akik a végsőkig húzták a családalapításthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120416-48-evesen-vallalt-eloszor-gyermeket-a-gyonyoru-szineszno-hiressegek.htmlCsaládbarát munkahelyek: milyen előnyt élveznek a visszatérő anyukák?http://www.life.hu/anyaskodj/20120413-csaladbarat-munkahelyek-milyen-elonyt-elveznek-a-visszatero-anyukak.html"Még egyszer nem hagyom, hogy ezt tegyék velem" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120413-meg-egyszer-nem-hagyom-hogy-ezt-tegyek-velem-igy.htmlÍgy oszd be a gyerek idejét, hogy ne legyen leterhelve - Óvatosan a különórákkal!http://www.life.hu/anyaskodj/20120412-igy-oszd-be-a-gyerek-idejet-hogy-ne-legyen-leterhelve.htmlAlig hittünk a szemünknek! Gyönyörű nő lett gyermekkorunk kedvenc színésznőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120411-alig-hittunk-a-szemunknek-gyonyoru-no-lett-gyermekkorunk-kedvenc-szinesznoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.