A pici Ruby hihetetlenül hasonlít édesapjára, aki nem más, mint a Pókember sztárja, Tobey Maguire.


A hatéves kislány napról napra jobban hasonlít híres édesapjára. A kis család a napokban egy jótékonysági rendezvényen jelent meg több másik sztárcsaláddal együtt. A Pókember-filmek sztárja, Tobey a feleségével, Jennifer Meyerrel, fiával, Otisszal és kislányával vett részt a Children Mending Hearts negyedik tavaszi ünnepségén.

Northfoto

A pici Ruby a nap folyamán egy pillanatra sem tágított apja mellől: vagy Tobey kezét fogta, vagy arra kérte apukáját, hogy a karjaiban vigye őt. A gyermek vitathatatlanul tiszta apja: szemük és az egész arcuk nagyon hasonló.

A rendezvényen a Pókemberen és családján kívül Jennifer Garner és Ben Affleck, illetve a True Blood sztárja, Sam Trammell és kedvese, Missy Yager is részt vettek. Tobey mostanában Baz Luhrmann filmjét, A nagy Gatsbyt forgatta egyik jó barátjával, Leonardo DiCaprióval és Carey Mulligan színésznővel Ausztráliában.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!
Népmese, Grimm, modern művek: mesék gyerekeknek, életkorra szabvahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120420-nepmese-grimm-modern-muvek-mesek-gyerekeknek-eletkorra-szabva.html Most először beszéltek róla: úton az első Éden-baba! - A nevét is elárultákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120422-mostmar-biztos-uton-az-elso-edenbaba-a-nevet-is.html Kisbabája lesz az Oscar-díjas sztárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120418-babat-var-anna-paquin.html "Nem tudtam volna spontán megszülni" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120420-nem-tudtam-volna-spontan-megszulni-igy-szultem-en.html Rajzolj, és menjetek ingyen a Vidámparkba! - A Life.hu és a Vidámpark közös gyermekrajzpályázatahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120419-rajzolj-es-menjetek-ingyen-a-vidamparkba-a-lifehu-es.html Borsóház: különleges menedék, ahol nem számít különcnek a beteg gyerek semhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120418-borsohaz-kulonleges-menedek-ahol-nem-szamit-kuloncnek-a-beteg-gyerek.html