fashion week Charlotte Casiraghi Cannes Grace Kelly ruha Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan is fogalmazzunk finoman: kicsit sem vagyunk elragadtatva Charlotte Casiraghi cannes-i ruhájától.

Grace Kelly unokája is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon. A szépséges hercegnő, aki a Gucci "Forever Now" kampányának arca, a divatház idei őszi kollekciójának egyik modelljét viselte a vörös szőnyegen. A 25 éves lányt a kampány óta rendszeresen stílusikonnak kiáltják ki, pedig szerintünk messze van ő még ettől a címtől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hiába a fenséges tartás, a fejedelmi, sőt, kicsit arrogáns arcvonások, Charlotte most sem tudott meggyőzni bennünket. A palackzöld ruha színe ugyan jól állt neki, de nem emelte ki ragyogó szépségét. Ráadásul a kiválasztott modell szabása, a ráncolások, a nyak- és karkivágást díszítő fodrok nem segítettek abban sem, hogy kiemeljék mesés alakját. Az egész összeállítás inkább unalmas volt, mint szexi vagy lenyűgöző. Abban is biztosak vagyunk, hogy jövőre senki nem fog erre a ruhára emlékezni, de azt is megkockáztatjuk, hogy már a fesztivál végén is nehéz lesz felidézni. Jobb lenne, ha Charlotte példát venne inkább Katalin hercegnőről, aki állítólag saját sminkes és stylist nélkül is képes elvarázsolni a világot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.