Hogyan is fogalmazzunk finoman: kicsit sem vagyunk elragadtatva Charlotte Casiraghi cannes-i ruhájától.Grace Kelly unokája is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon. A szépséges hercegnő, aki a Gucci "Forever Now" kampányának arca, a divatház idei őszi kollekciójának egyik modelljét viselte a vörös szőnyegen. A 25 éves lányt a kampány óta rendszeresen stílusikonnak kiáltják ki, pedig szerintünk messze van ő még ettől a címtől.

Forrás: AFP

Hiába a fenséges tartás, a fejedelmi, sőt, kicsit arrogáns arcvonások, Charlotte most sem tudott meggyőzni bennünket. A palackzöld ruha színe ugyan jól állt neki, de nem emelte ki ragyogó szépségét. Ráadásul a kiválasztott modell szabása, a ráncolások, a nyak- és karkivágást díszítő fodrok nem segítettek abban sem, hogy kiemeljék mesés alakját. Az egész összeállítás inkább unalmas volt, mint szexi vagy lenyűgöző. Abban is biztosak vagyunk, hogy jövőre senki nem fog erre a ruhára emlékezni, de azt is megkockáztatjuk, hogy már a fesztivál végén is nehéz lesz felidézni. Jobb lenne, ha Charlotte példát venne inkább Katalin hercegnőről, aki állítólag saját sminkes és stylist nélkül is képes elvarázsolni a világot.

Magyar hírességek a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120427-heti-stilusmustra-magyar-hiressegek-a-voros-szonyegen.html Ízléses és ízléstelen dekoltázsok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120323-izleses-es-izlestelen-dekoltazsok-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.html Pizsamában érkezett a vörös szőnyegre - Melléfogott a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120223-pizsamaban-erkezett-a-voros-szonyegre-a-szineszno-tilda-swinton.html Magyar szupermodell a vörös szőnyeg sztárja - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120210-magyar-szupermodell-a-voros-szonyeg-sztarja-heti-stilusmustra.html Lepukkant sztárok a vörös szőnyegen - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120113-lepukkant-sztarok-a-voros-szonyegen-heti-beautymustra.html