Katalin hercegnő Kate Middleton estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő stílusát eddig is imádtuk, a minap azonban a fiatal feleség végre megmutatta, hogy nemcsak elegánsan, hanem szexisen is fel tud öltözni.

Hamarosan kezdődik a londoni olimpia, így mi is egyre többet láthatjuk majd Katalin hercegnőt hivatalos eseményeken. Legutóbb a BOA Olympic Concert rendezvényen jelent meg Vilmos herceg oldalán - estélyi ruhája pedig egyszerűen káprázatos volt. Katalin ismét kedvenc tervezőjétől, Jenny Packhamtől választott egy modellt. A türkiz, Swarovski kristályokkal díszített, csipkehátú selyemruha egyszerűen fenséges volt a hercegnőn. Üdítő és különleges szín, karcsú alakját kiemelő, szexis, mégsem kihívó szabás - minden teljesen rendben volt, sőt!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin - rendhagyó módon - a hivatalos eseményre nem zárt cipellőt választott: a pompás ruhát egy arany, platform Jimmy Choo szandállal viselte, kezében a ruhával megegyező retiküllel. Vilmos herceg kedvese szinte mindig kiengedi csodás barna fürtjeit, most azonban egy divatos, mégis klasszikus kontyot viselt, gyémánt fülbevalóval és a jegygyűrűjével. A hercegnő pompásan eltalálta a kiegészítők mennyiségét, a színeket - mi csillagos ötöst adtunk neki!

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Tipp! Szépségkirálynő-jelöltek fehérneműben. Kattints a galériáért!


Tudj meg mindent már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Magyar tervezők ruhájában kapták lencsevégre a világsztárthttp://www.life.hu/legytrendi/20120510-magyar-tervezo-ruhajaban-kaptak-lencsevegre-a-vilagsztart-tilda-swintont.htmlA tyúkketrec is lehet szexi - Fehérneműtervező-versenyen jártunkhttp://www.life.hu/legytrendi/20120512-a-tyukketrec-is-lehet-szexi-a-triumph-inspiration-award.htmlÖltöztesd magyarba a telefonod!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20120510-telefontokok-oltoztesd-magyarba-a-telefonod.htmlAranyba öntött sztárok - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120511-heti-stilusmustra-aranyba-ontott-sztarok-a-voros-szonyegen-es-hatalmas.htmlKétszer is megmutatta melleit a szerény színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120509-ketszer-is-megmutatta-melleit-a-szereny-szineszno-gwyneth-paltrow.htmlNagyot bakizott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-nagyot-bakizott-a-bajos-szineszno.htmlCsipkeruhában parádézott a provokatív divattervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120509-csipkeruhaban-paradezott-a-provokativ-divattervezo-marc-jacobs.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.