Kim Kardashian nem csak ruhában szupernőies - fürdőruciban is pompásan néz ki.


A formás celeblány igyekszik minden alkalmat megragadni, hogy megmutassa a nagyközönségnek a nőies idomait. Ugyan a sztár popsija igazán méretes, de ez nem baj, hiszen Kim végre bebizonyítja, hogy nem csak a piszkafa, kissé lapos lányok lehetnek szexisek - sőt!

twitter.com/KimKardashian
Kattints a képre még több bikinis fotóért!

Kim a napokban egy dögös, bőr hatású, nagyon mélyen dekoltált fürdőruhában és magas sarkú szandálban pózolt egy jacht fedélzetén, a képeket pedig feltette a közösségi oldalára. A sztár pompásan néz ki, teste a férfiak álma: méretes keblek, karcsú darázsderék, nagy fenék és formás combok. A képek láttán mi is irigykedni kezdtünk.

twitter.com/KimKardashian
Kattints a képre bikinis galériáért!

 

Elment Karl Lagerfeld esze? Minden idők legfurcsább illatú parfümjét dobja piacrahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20120715-parfum-uj-illat-bizarr-minden-idok-legfurcsabb.html Már mióta várunk erre! Lecserélte unalomig ismert hajszínét a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120713-sztar-hajfestes-uj-hajszin-vegre-lecserelte-unalomig.html Rövid hajjal is próbál csinos lenni a csontsoványra fogyott színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20120712-anne-hathaway-rovid-hajjal-is-probal-csinos-lenni.html Aggasztóan sovány! Iszonyúan lefogyott a botrányos életű magyar playmate - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20120711-iszonyuan-lefogyott-keleti-gyorgyi-durva-foto.html Hűsítő uborkaleves nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120711-egyszeru-husito-hideg-uborkaleves-recept-fozes-nelkul-nyarra.html Instant szépségtipp: Nyári fesztiválfrizurák - nem csak fesztiválrahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120712-instant-szepsegtipp-fonott-es-festett-nyari-frizurak-buliba-fesztivalra.html Anasztázia Romanov: A hercegnő, aki a legenda szerint visszatért a halálbólhttp://www.life.hu/szepulj/20120711-takacs-nora-anasztazia-romanov-hercegno-aki-a-legenda-szerint-visszatert.html