Most, hogy Kim Kardashiant új szerelme, a divattervezőként is működő Kanye West öltözteti, újabb valóságshow-sztár fenyegeti a vörös szőnyeget.


Laura Govan, a "Basketball Wives" (Kosaras feleségek) egyik főszereplője még abban a korszakában van, amikor az újdonsült sztárok azt hiszik, mindent meg kell mutatniuk ahhoz, hogy a fotósok figyeljenek rájuk. A négygyermekes anyuka, aki idén csinos orrot csináltatott magának, tökéletes testét a minap egy oda nem illő ruhában mutatta meg a vörös szőnyegen.

AFP

Az elöl-hátul mélyen kivágott alkalmi ruhát inkább egy jelmezes buliban tudnánk elképzelni, de nem egy eseményen. Ha nagyon bele akarnánk kötni az összeállításba, akkor a szegecses platformcipő helyett például aranyszínű, magas sarkú szandált ajánlanánk, de még ez sem mentené meg a sztáranyukát a közönséges külsőtől.

Durva Photoshop vagy tökéletes ruha? - Irigyelni való idomokkal hódít a The Voice zsűritagjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-photoshop-aldozata-lett-vagy-durvan-lefogyott-a-the-voice-zsuritagja.html 3 kiegészítő, ami nem hiányozhat a ruhatáradbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120803-taska-kendo-karora-3-trendi-es-meno-kiegeszito-es.html Sokkolta a nézőket - Ruhatépés és mellbimbóvillantás az olimpiánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120804-olimpia-london-vizilabda-mellbimbo-villantas-es-ruha-letepes-a.html Borzalmas ruha egy bombatestű nőn - Nagymama függönye ihlethette Bar Refaeli kezeslábasáthttp://www.life.hu/legytrendi/20120801-bar-refaeli-szexi-csak-csipkebol-keszult-ruhaba-a-modell-a.html Újabb olimpiai formaruha-botrány - A sportolóknak sem jön be a szereléshttp://www.life.hu/legytrendi/20120725-ujabb-olimpiai-ruha-verte-ki-a-biztositekot.html Hat nyári ruha, amit esküvőn is viselhetszhttp://www.life.hu/life/galeria/20120720-instant-divattipp-hat-nyari-ruha-amit-eskuvon-is-viselhetsz.html