Közönséges ruhában tette közzé bájait a sztáranyuka

fashion week ruha valóságshow cipő vörös szőnyeg minta Laura Govan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy Kim Kardashiant új szerelme, a divattervezőként is működő Kanye West öltözteti, újabb valóságshow-sztár fenyegeti a vörös szőnyeget.

Laura Govan, a "Basketball Wives" (Kosaras feleségek) egyik főszereplője még abban a korszakában van, amikor az újdonsült sztárok azt hiszik, mindent meg kell mutatniuk ahhoz, hogy a fotósok figyeljenek rájuk. A négygyermekes anyuka, aki idén csinos orrot csináltatott magának, tökéletes testét a minap egy oda nem illő ruhában mutatta meg a vörös szőnyegen.

AFP
AFP

Az elöl-hátul mélyen kivágott alkalmi ruhát inkább egy jelmezes buliban tudnánk elképzelni, de nem egy eseményen. Ha nagyon bele akarnánk kötni az összeállításba, akkor a szegecses platformcipő helyett például aranyszínű, magas sarkú szandált ajánlanánk, de még ez sem mentené meg a sztáranyukát a közönséges külsőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.