Elizabeth Hurley-re sokak még mindig Hugh Grant barátnőjeként emlékeznek. Hogy a korábban színészettel is kacérkodó modell pontosan mivel is tölti mindennapjait, azt csak ő tudja - az biztos, hogy a modellkedés belefér a napjaiba.Az biztos, hogy saját fürdőruha-kollekció tervezése és a modellkedés belefér az idejébe. Ennek bizonyítéka a nevével fémjelzett márka 2013-as tavaszi kollekciójának fotózása, amelyről videó is készült. Liz Hurley egyszer azt mondta, hogy a bikinifotózás számára maga a pokol, igaz, csak saját magát okolhatja, hogy ebbe keveredett. Az is igaz, amikor ezt nyilatkozta, rengeteget fotózták bikiniben.

A 47 éves modell egyébként kápzázatosan nézett ki a fotózáson - mondjuk sokat köszönhet a plasztikai sebészeknek is. Ráadásul a videó alapján úgy tűnik, a fiatalosra plasztikázott sztárokat legkönnyebben lebuktató testrésze, a térde sem öregszik, így biztos nem jár majd úgy, mint az a szerencsétlen modell, akinek az egyik divatház egyszerűen kiretusálta a térdeit.

Heidi Klum bikinis fotót posztolt - 4 gyermek után is tökéletes az alakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120821-heidi-klum-modellnek-4-gyerek-utan-is-tokeletes-az-alakja.html Íme Alba hercegnő bikinis fotóihttp://www.life.hu/szepulj/20120821-cayetana-fitzjames-stuart-alba-hercegno-bikinis-kepei.html Tökéletes alakkal tér vissza a tehetségkutató mentora - Bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora-gyonyoruen-nez-ki-bikiniben.html Íme a tökéletes bikinialak - Cheryl Cole-ból, Jessica Ennisből, Kate Middletonból összegyúrvahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-sophia-tokeletes-no-bikiniben-cheryl-colebol-jessica-ennisbol-kate-middletonbol.html Különleges felvételek - Falatnyi bikiniben a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-bikiniben-pozolt-a-joban-rosszban-sztarja-kondakor-zsofi.html Ilyen a tökéletes bikinialak - Fotón a parányi fürdőruhában pózoló Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120804-rubint-reka-schobert-norbert-felesege-kicsi-bikini-van-rajta-foto.html Sztárok bikinibenhttp://www.life.hu/life/galeria/20120713-twitter-fotok-celeb-bikini-selena-gomez-rihanna-britney-spears.html Retro stílusú bikinik lelőhelyekkel és árakkalhttp://www.life.hu/life/galeria/20120712-retro-stilusu-bikinik.html