Szőke vagy barna? - Sztárok, akik drasztikusan megváltoztatták a hajszínüket

hajszínezés barna hajfestés szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Elisabeth Moss az egyetlen színésznő a történelemben, aki drasztikusan változtatta meg a hajszínét. Vannak olyan sztárok, akik csak egy-egy szerep kedvéért mondanak le megszokott hajszínükről, mások számára a változás a PR-kampány része: eszköz arra, hogy beszéljenek róluk.
Zooey Deschanel

Sok színésznő azért választja a szőke hajszínt, mert az bizonyítottan figyelemfelkeltőbb, mint a barna. Legutóbb Elisabeth Moss színésznő vágatta le és festette szőkére a haját - a rossznyelvek szerint Miley Cyrus frizuráját utánozva A Hófehérke-típusú színésznő eredeti hajszíne fekete, de évekkel ezelőtt mégis kipróbálta a szőkét. "Annyira nem én voltam" - nyilatkozta az angyali hajszínről. "Mindig is barna hajú, frufrus lánynak tartottam magam."

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Reese Witherspoon

A színésznő A nyughatatlan női főszerepe kedvéért változtatta meg a hajszínét - ez volt az egyetlen alkalom, hogy eltért a védjegyévé vált szőkeségtől. A színésznőnek ez a hajszínváltás (és természetesen a szerep) Oscar-szobrot ért, ráadásul sokan voltak, akik szexisebbnek tartották barna hajjal, ő hamarosan mégis újra kiszőkült. Jól tette!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna

Az énekesnő legalább olyan sokszor cserélgeti a hajszínét, mint a bugyiját. Az eredeti hajszínével utoljára körülbelül 2007-ben láthattuk. Mostanában annál sötétebb, de még mindig természetesnek tűnő hajszínnel hódít, de idén év elején megpróbálkozott a szőkével is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints és nézd meg Rihanna állandóan változó haját!

Julia Roberts

A színésznőnek nagyon jól áll a vöröses fényű, barna hajszín. Az Erin Brockovich, zűrös természet című film kedvéért azonban kivilágosíttatta a haját. Szőke alakítását Oscar-díjjal jutalmazták. Később, az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi premierjén is szőke nőként jelent meg. Szerintünk azért a barna jobban áll neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Olivia Wilde

Doktor House szexi barnája idén úgy döntött: szőke lesz. A színésznőnek csak akkor áll rosszul a szőke hajszín, ha mellétesszük a barna hajjal készült fotót is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry

Az énekesnő volt az egyetlen, aki fel tudta venni Rihannával a versenyt a nagy hajváltoztatásban. Tavaly volt lila, rózsaszín, sárga és szőke is, de ma már őt is azzal a fekete hajszínnel látni, amivel megismertük. Igaz, Katy Perry eredeti hajszíne nem ez, hanem a szőke.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie

A színésznő az Észvesztő és a Tolvajtempó című filmekben is szőként domborított. Az előbbi Oscar-díjat ért, az utóbbi segítette tovább építeni a vagány és szexi imidzset. Angie hamar rájött arra, hogy nincsen szüksége angyalian szőke tincsekre ahhoz, hogy szexszimbólum lehessen. Szerencsére hamar visszatért a sötétebb hajszínhez.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nelly Furtado

Az énekesnőt mindig is sötétbarna hajszínnel ismertük, míg 2007-ben úgy döntött: szőkére vált. A mézszőke tincsek nagyon megosztották a közönséget, ráadásul évekkel megöregítették az akkor 27 éves világsztárt, így Nelly hamarosan visszaváltott barnára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Tipp! Őrjítően szexi csaj lett a 45 éves színésznőből! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.