Nem Elisabeth Moss az egyetlen színésznő a történelemben, aki drasztikusan változtatta meg a hajszínét. Vannak olyan sztárok, akik csak egy-egy szerep kedvéért mondanak le megszokott hajszínükről, mások számára a változás a PR-kampány része: eszköz arra, hogy beszéljenek róluk.


Zooey Deschanel

Sok színésznő azért választja a szőke hajszínt, mert az bizonyítottan figyelemfelkeltőbb, mint a barna. Legutóbb Elisabeth Moss színésznő vágatta le és festette szőkére a haját - a rossznyelvek szerint Miley Cyrus frizuráját utánozva A Hófehérke-típusú színésznő eredeti hajszíne fekete, de évekkel ezelőtt mégis kipróbálta a szőkét. "Annyira nem én voltam" - nyilatkozta az angyali hajszínről. "Mindig is barna hajú, frufrus lánynak tartottam magam."

Forrás: Northfoto, AFP

Reese Witherspoon

A színésznő A nyughatatlan női főszerepe kedvéért változtatta meg a hajszínét - ez volt az egyetlen alkalom, hogy eltért a védjegyévé vált szőkeségtől. A színésznőnek ez a hajszínváltás (és természetesen a szerep) Oscar-szobrot ért, ráadásul sokan voltak, akik szexisebbnek tartották barna hajjal, ő hamarosan mégis újra kiszőkült. Jól tette!

Forrás: AFP

Rihanna

Az énekesnő legalább olyan sokszor cserélgeti a hajszínét, mint a bugyiját. Az eredeti hajszínével utoljára körülbelül 2007-ben láthattuk. Mostanában annál sötétebb, de még mindig természetesnek tűnő hajszínnel hódít, de idén év elején megpróbálkozott a szőkével is.

Forrás: AFP
Kattints és nézd meg Rihanna állandóan változó haját!

Julia Roberts

A színésznőnek nagyon jól áll a vöröses fényű, barna hajszín. Az Erin Brockovich, zűrös természet című film kedvéért azonban kivilágosíttatta a haját. Szőke alakítását Oscar-díjjal jutalmazták. Később, az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi premierjén is szőke nőként jelent meg. Szerintünk azért a barna jobban áll neki.

Forrás: AFP

Olivia Wilde

Doktor House szexi barnája idén úgy döntött: szőke lesz. A színésznőnek csak akkor áll rosszul a szőke hajszín, ha mellétesszük a barna hajjal készült fotót is.

Forrás: AFP

Katy Perry

Az énekesnő volt az egyetlen, aki fel tudta venni Rihannával a versenyt a nagy hajváltoztatásban. Tavaly volt lila, rózsaszín, sárga és szőke is, de ma már őt is azzal a fekete hajszínnel látni, amivel megismertük. Igaz, Katy Perry eredeti hajszíne nem ez, hanem a szőke.

Forrás: AFP

Angelina Jolie

A színésznő az Észvesztő és a Tolvajtempó című filmekben is szőként domborított. Az előbbi Oscar-díjat ért, az utóbbi segítette tovább építeni a vagány és szexi imidzset. Angie hamar rájött arra, hogy nincsen szüksége angyalian szőke tincsekre ahhoz, hogy szexszimbólum lehessen. Szerencsére hamar visszatért a sötétebb hajszínhez.

Forrás: AFP

Nelly Furtado

Az énekesnőt mindig is sötétbarna hajszínnel ismertük, míg 2007-ben úgy döntött: szőkére vált. A mézszőke tincsek nagyon megosztották a közönséget, ráadásul évekkel megöregítették az akkor 27 éves világsztárt, így Nelly hamarosan visszaváltott barnára.

Forrás: AFPVisszafogott hajszínre váltott az extrém stílusú énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120822-visszafogott-barna-szinu-haja-lett-az-extrem-stilusu-lady-gaga.html Már mióta várunk erre! Lecserélte unalomig ismert hajszínét a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120713-sztar-hajfestes-uj-hajszin-vegre-lecserelte-unalomig.html Végre! Visszatért az eredeti hajszínéhez Lindsay Lohan - Újra ragyogóan néz kihttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120706-vegre-visszatert-az-eredeti-hajszinehez-lindsay-lohan.html Rossz hajszínt választott a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120621-rossz-hajszint-valasztott-a-szineszno-january-jones.html Hajszínt váltottak a sztárok tavaszrahttp://www.life.hu/szepulj/20120405-hajszint-valtottak-a-sztarok-tavaszra-heti-beautymustra.html 5 sztárhajszín, amit imádunkhttp://www.life.hu/szepulj/20120308-5-sztarhajszin-amit-imadunk.html A legkedveltebb hajszínek ikonjaihttp://www.life.hu/szepulj/20111213-a-legkedveltebb-hajszinek-ikonjai.html