Közel ötvenévesen is nyugodtan vetkőzik Monica Bellucci

címlap meztelen Monica Bellucci magazin szépség test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Olaszországban született színésznő 47 éves kora ellenére is irigyelnivalóan szép. Tökéletes testét legutóbb a Vogue Italia címlapján mutatta meg - majdnem - anyaszült meztelenül.

Monica Belluccinak, akit a legszebb ajkú színésznők között tartanak számon, 47 évesen sem lehet oka panaszra, már ami a szépségét illeti. A kortalannak tűnő világsztártól nem áll távol, hogy tökéletes idomait meg is mutassa - a férfiak legnagyobb örömére.

Vogue Italia
Vogue Italia

A színésznő legutóbb a Vogue olaszországi kiadásában látható egyik fotósorozat kedvéért vetkőzött. A képeket látva szinte hihetetlen, hogy a színésznő már közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez. Monica a képeken finom haute couture darabokat visel - az egyik fotón fel sem veszi a ruhát, hanem csak a pucér testéhez öleli. A képet nézegetve számtalan történet cikázik a fejünkben, úgyhogy vetkőzés ide vagy oda, a fotós nálunk biztosan elérte a célját.

Felháborító vagy ötletes? - Fedetlen keblű nőként került Michelle Obama a címlaprahttp://www.life.hu/legytrendi/20120829-michelle-obama-a-divatikon-first-lady-fedetlen-keblu-nokent-kerult.htmlÓriási botrányt kavart a címlap - 7 országban tiltották be a megjelenés előtt (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20120816-botranyos-cimlapon-a-kondommal-cigarettazo-modell-het-orszagban-tiltottak-be.htmlMagyar modell a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120702-axente-vanessa-a-vogue-cimlapjan.htmlMeztelen plus size modell a címlapon üzen hadat a csontsovány modelleknekhttp://www.life.hu/szepulj/20120523-meztelen-plus-size-modell-a-cimlapon-uzen-hadat-a-csontsovany.htmlFelismerhetetlen a színésznő a magazin címlapjánhttp://www.life.hu/szepulj/20120521-felismerhetetlen-a-szineszno-tilda-swinton-a-magazin-cimlapjan.htmlElragadó fotó: Nicole Kidman a Harper|s Bazaar címlapján kislányávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120508-elragado-foto-nicole-kidman-a-harpers-bazaar-cimlapjan-kislanyaval.htmlTeljesen meztelenül pózolt az állapotos sztár egy magazin címlapján - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120307-meztelenul-fotozkodik-az-allapotos-sztar-jessica-simpson.htmlSztárok tiniként a címlaponhttp://www.life.hu/life/galeria/20120223-sztarok-tinedzserkorban-a-cimlapon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.