Meguntad a tányérod? Így lesz igazán dizájnos

tányér a nap cikke Takács Nóra otthon festék stílus lakás dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan egyszerű trükköt mutatok, amivel pár forintból fel tudjátok újítani a megunt tányérkészleteteket. Én ezüst porcelánfestéket használok, de a vagányabbak akár pink színnel is feldobhatják a régi darabokat!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vf17c6rpU1rBavBWKészíts személyre szóló tányéralátétet a kicsinek!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120918-hogyan-legyek-jo-no-tanyeralatet-gyerekeknek.htmlSzorul a kulcs, akad a zár? Tippek zárcsere helyetthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120925-szorul-a-kulcs-akad-a-zar-elsosegely-zarcsere-helyett.htmlKárpittisztítás: filléres szerek a foltok ellenhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120924-karpittisztitas-hazilag-filleres-szerekkel-a-foltok-ellen.htmlKoszos, repedéses fal? Praktikák festés helyetthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120921-koszos-repedesekkel-teli-fal-hazi-praktikak-festes-helyett-barkacs.htmlSzűk és zsúfolt? Trükkök aprócska otthonokbahttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120913-szuk-es-zsufolt-a-lakasod-optikai-trukkok-kis-alapteruletu-otthonokba.htmlKopott, szürke, repedésekkel teli fugák: újítsd fel saját kezűleg!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120913-barkacsolas-otthon-kopott-szurke-repedesekkel-teli-fugak-ujitsd-fel-sajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.