A 46 éves hollywoodi filmsztár, Salma Hayek épp Rómában járt legújabb filmjét népszerűsíteni, mikor a lesifotósok "ebéd" közben lefényképezték. A színésznő eredetileg egy tál tésztát rendelt, de végül meggondolta magát.

Salma Hayek 46 éves kora ellenére rendkívül fiatalos, és vonzó alakját sok nő irigykedve nézi. Végre lehullott a lepel a színésznő titkáról, hogy miként képes ilyen jó formában maradni, hogy akár húsz évet is letagadhatna. A filmsztár legújabb, Vadállatok című filmjét népszerűsítette az olasz fővárosban, mikor a bulvárfotósoknak sikerült lekapniuk (képeket itt láthatsz), amint Salma Hayek éppen egy elegáns római étteremben ebédelt egyik kolléganőjével.

Forrás: AFP

A mexikói származású szépség eredetileg egy nagy tál tésztát rendelt, de időközben meggondolta magát, és végül csak egy adag friss epret és egy csésze igazi olasz kávét fogyasztott ebédre. Desszertnek egy kis tányér tiramisut rendelt a színésznő, de abból is csak egy-két falatot evett. Ilyen akaraterő és fegyelmezettség mellett nem is csoda, hogy Salma Hayek alakja közel az ötvenhez is irigylésre méltó.

A színésznő a közelmúltban egy tévéműsorban kifejtette, hogy ragyogó és feszes arcbőrét a genetikai adottságok mellett annak is köszönheti, hogy reggelente sosem mossa meg az arcát. "Soha, de soha nem mosom meg vízzel az arcom reggelente, mivel az éjszaka folyamán az arcbőr feltöltődik bőrfiatalító olajokkal, amely kiegyenlíti a pH-értéket. Normális esetben, ha előző este tisztálkodtunk, akkor az arcunk nem lesz piszkos reggelre, ezért nincs is szükség arcmosásra" - mondta Salma Hayek, aki a színészkedés mellett egy kizárólag Amerikában forgalmazott Nuance nevű arckrémet is kifejlesztett.

Marilyn Monroe csodálatos alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120809-marilyn-monroe-irta-meg-az-elso-hollywoodi-konyvet-amiben-edzesterv.html A sebhelyek titka - Seal egy ritka autoimmun-betegségben szenvedhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111024-egy-ritka-autoimmunbetegseg-a-lupus.html Szabó Győző férfias edzésekkel tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120925-szabo-gyozo-kuzdosportokkal-tartja-formaban-magat.html Hogyan tartja magát formában Andie MacDowell?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120312-hogyan-tartja-megat-formaban-andie-macdowell.html Xantus Barbara a harcosok diétájával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120711-xantus-barbara-a-harcosok-dietajaval-tartja-formaban-magat.html Hujber Feri paleolit diétával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120704-hujber-feri-paleolit-dietaval-tartja-formaban-magat.html