Kire hasonlítanak ezek a lányok? Íme Sarah Jessica Parker ikrei

ikrek sztárpár Matthew Broderick Sarah Jessica Parker hasonlóság Szex és New York lányok gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Sarah Jessica Parkernek sokáig nem sikerült teherbe esnie, férjével, Matthew Broderickkel úgy döntöttek, béranya segítségét kérik.  A tündéri ikrek már háromévesek, egyelőre azonban nem hasonlítanak híres szüleikre, akik igyekeznek nem elkényeztetni őket.

Az édesanya, akinek első gyermeke, James Wilkie 2002. október 28-án született, gondosan ügyelni akar arra, hogy ne kényeztesse el csemetéit. "Nem akarom, hogy a gyerekeim követelőzővé váljanak. Azt szeretném, ha keményen megdolgoznának mindenért, és keresnék a kihívásokat. Nem szeretném, ha minden az ölükbe hullana, hiszen ha már piciként mindent ezüsttálcán megkapnak, idősebb korukban semmit sem tudnak majd értékelni" - nyilatkozta korábban a színésznő.

Northfoto
Northfoto

De a Szex és New York sztárja saját bevallása szerint rendszeresen megszegi a klasszikus szülői szabályokat: korábban például cukorkával próbálta a gyerekeket bilire szoktatni. A kislányok, akik egyelőre sem egymásra, sem pedig szüleikre nem igazán hasonlítanak, biztosan nem veszik zokon az ilyen apró cseleket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.