Ultraszexi fürdőruhába bújt az egykori örömlány - Hatalmasat változott az utóbbi években

prostituált fürdőruha Zahia Dehar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zahia Dehar imádja a feltűnést. A fiatal szőkeség legutóbb Malibu partjainál mutatta meg tökéletes alakját és túlságosan is szexis bikinijét.

Zahia azzal szerzett hírnevet, hogy már tizenhat éves korában híres futballsztároknak volt a szeretője. A ma már húszéves lány később felhagyott a prostitúcióval, és piacra dobta fehérnemű-kollekcióját, mely hatalmas sikert aratott. A szőkeség a sok munkát nemrég egy malibui tengerparton pihente ki, ahol megmutatta fürdőruháját. A róla készült fotót itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szó se róla, Zahia remekül néz ki, de tény, hogy a különleges megoldással készített fürdőruha nem sokat takar. Hogy ez a darab közönséges vagy ultraszexi, azt mindenki maga döntse el, mindenesetre igen nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki bevállaljon egy efféle darabot.

Így lehetsz egy szempillantás alatt nőies és karcsú - Divatos övek őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121004-igy-lehetsz-egy-szempillantas-alatt-noies-es-karcsu-divatos.htmlMagas sarkú? Ugyan! - Íme az ősz legszexisebb és legkényelmesebb cipősarkaihttp://www.life.hu/legytrendi/20121003-trend-divat-az-osz-legszexisebb-es-legkenyelmesebb-ciposarkai.htmlÁtalakítunk! Mintha nem is ő lenne - Kicserélték Angelikáthttp://www.life.hu/legytrendi/20121002-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlLegyél csinos izzadtan is! - Trendi és praktikus sportruhák őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20121002-legyel-csinos-izzadtan-is-trendi-es-praktikus-sportruhak-oszre.htmlIlyen volt Anne Hathaway esküvői ruhájahttp://www.life.hu/legytrendi/20121001-ilyen-volt-anne-hathaway-eskuvoi-ruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.