Majdnem életét vesztette terhessége alatt a népszerű színésznő

terhesség szülés szerencse Dean McDermott újszülött Tori Spelling komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, a császármetszést követően komplikációk léptek fel Tori Spelling negyedik terhességét követően. Másfél hónappal Finn Davey születése után Tori a US Weekly magazinnak mesélt arról, hogy nemcsak a gyermeke, de az ő élete is veszélyben forgott.

Nem volt komplikációmentes a 39 éves színésznő negyedik szülése, sőt, az élete is veszélybe került. A 20. hét környékén ugyanis nagyon komoly belső vérzése támadt, és úgy tűnt, hogy a terhességét meg kell szakítani, a méhét pedig el kell távolítani. A vérzés oka egy különös rendellenesség, a placenta pervia volt. Ekkor a méhlepény túl közel tapad meg a méhszájhoz, teljesen vagy részlegesen elzárva azt. A sztár nagyon megijedt, és csak arra tudott gondolni, hogy nem hagyhatja hátra három kisgyermekét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A vérzés végül elállt, az orvosok pedig szigorú ágynyugalomra kötelezték Torit, aki így közel négy hónapot feküdt. A kis Finn végül augusztus 30-án, császármetszéssel jött a világra. Mostanra mindenki egészséges, Dean McDermott pedig örül, hogy Liam, Stella és Hattie után újabb fiú érkezett a családba.

Babát vár a szépséges Victoria|s Secret-modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121010-elso-gyermeket-varja-shannon-click-victorias-secret-modell-jack-hustontol.htmlÍgy érd el, hogy okos gyermeked szülessen!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121003-okos-gyermek-szuletese-omega3-zsirsavval-magzatvedo-vitamin-es-folsavval.htmlFenséges ajándékkal lepte meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg a világsztár kisfiáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121008-katalin-es-vilmos-ajandekot-kuldott-tennessee-jamesnek-reese-witherspoon-kisfianak.htmlSienna Miller őrülten csinos három hónappal a szülés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121009-sienna-miller-szineszno-alakja-csodas-3-honappal-a-szules-utan.htmlÍgy fejlődik a gyermek: az ingerszegény környezet és a túlképzés a legrosszabb, amit tehetszhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121008-igy-fejlodik-a-gyermek-meg-kell-talalni-az-ingerszegeny-kornyezet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.