Nicole Kidman és Audrey Tautou színésznők után a Chanel No.5 reklámarca nem más lett, mint Brad Pitt.

A Life.hu már májusban írt arról, hogy a szívtipró a Chanelnál debütál szépségápolási termék arcaként. Nagyon jól tette, a Chanel legnépszerűbb parfümje ugyanis tökéletesen illik a színészhez. A reklámfilm mesterien egyszerű, a háttér is jelentéktelen - abszolút Brad áll a fókuszban. Ő is hétköznapi nadrágot és inget visel, hosszú haja nincs belőve, és őszülő szakállát sem borotválta meg. A klip egyszerű, mégis csodás, Mr. Pitt hangja pedig olyan bársonyos, hogy a filmet többször egymás után végig kell néznünk és hallgatnunk. Angelina Jolie-ra pedig féltékenyek vagyunk, amiért neki minden nap megadatik, hogy Bradet hallhassa élőben.

Fotó:  Sam Taylor-Wood/Chanel

91 év óta egyébként Brad az első férfi, aki a parfümöt reklámozza. A Chanel midnenképp őt akarta, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a busás gázsi. Ezért a néhány másodpercért a színész állítólag 7 millió dollárt kapott.

 

 

A szívtipró színész még mindig jóban van az exével - Vajon mit szól a feleség?http://www.life.hu/szeress/20121011-ben-affleck-szinesz-elarulta-meg-mindig-tartja-a-kapcsolatot-egykori.html Nevetséges ruhában jelent meg a kifutón a milliárdos celeblányhttp://www.life.hu/legytrendi/20121011-nevetseges-ruhaban-jelent-meg-a-kifuton-a-milliardos-celeblany-tamara.html Rá sem lehet ismerni a világsztárra! Hatalmas szakállat növesztett az egykor sármos szívtipróhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121012-ra-sem-lehet-ismerni-a-vilagsztarra-hatalmas-szakallat-novesztett-az.html Smink nélkül szinte felismerhetetlen Brooke Shieldshttp://www.life.hu/szepulj/20121010-nagyon-megoregedett-brooke-shields-szineszno.html Az évek múlásával egyre csinosabb az angol királyi család fekete bárányahttp://www.life.hu/life/galeria/20121010-fotokon-akkor-es-most-sarah-margaret-ferguson-yorki-hercegne.html