Korábban milliókat keresett, most mégis egy fehérneműboltba ment eladónak a sztárcsemete

fehérnemű sztárcsemete popdíva Carlos Leon Madonna Lourdes Leon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna lánya elég gazdag ahhoz, hogy megengedhesse magának, hogy egész életében egy napot se dolgozzon. Lourdes Leon azonban más utat választott és megmutatta, hogy arany élete ellenére igenis helyt tud állni a munka frontján. 

Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Lourdesnek már 15 évesen saját ruhakollekciója volt, és már egy évvel ezelőtt is milliókat keresett. A fiatal lány azonban ennyivel nem érte be, és idén nyáron egy fehérneműszalonban vállalt munkát. Az üzlet tulajdonosa éppenséggel az édesanyja volt, de elmondása szerint pont emiatt sokkal nagyobb volt rajta a nyomás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lourdes Twitter-oldalán úgy fogalmazott, hogy minden barátja vállalt nyári munkát, így ő is akart. "A fehérneműk hajtogatása és eladása talán szokatlan kicsit, de nagyon szórakoztató" - posztolta a 16 éves lány, aki így különösen produktívnak érezte magát a nyár folyamán.

A tinédzser látszólag egyre inkább függetlenedni szeretne híres anyukájától, legutóbb például olyan hírek röppentek fel, hogy azt tervezi, édesapjához, Carlos Leonhoz költözik.

Madonna mégis szereti riválisát - Van az a pénz, hogy egy színpadra álljon velehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-madonna-es-lady-gaga-megkedvelte-egymast-egyutt-lep-szinpadra-a.htmlMadonna-klónból vált visszafogott nővé a politikusasszonyhttp://www.life.hu/life/galeria/20120817-fotokon-akkor-es-most-hillary-clinton-politikusno-bill-clinton-miniszterelnok.html"A puncim a tudás temploma" - Madonna, aki mindig új irányt mutat a nőknek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120810-a-puncim-a-tudas-temploma-madonna-aki-mindig-uj.htmlSzörnyű ruhát kukázott elő a szekrényéből - Így sokkol Madonnahttp://www.life.hu/legytrendi/20120808-madonna-szornyu-ruhat-viselt-moszkvaban-egy-fitneszterem-megnyitojan.htmlÚjabb csemetével bővül Madonna családja - Kistestvért kapnak gyermekeihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120719-guy-ritchie-kedvese-jacqui-ainsley-allapotos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.