Tom Hank és fia, Colin úgy festenek együtt, mint két tojás. A Life.hu-nak is feltűnt a hasonlóság.

A harmincöt éves Colin Hanks apja szakmáját választotta, és színész lett, bár eddig még nem tudta úgy istenigazából megcsillogtatni a tehetségét. A sztárcsemete apjával, Tom Hanksszel és mostohaanyjával, Rita Wilsonnal a napokban együtt jelent meg a vörös szőnyegen, és meg kell hagyni, hihetetlen látványt nyújtottak. A róluk készült képet itt nézheted meg.

Forrás: AFP

Colin ugyanis egy az egyben úgy néz ki, mint híres édesapja fiatalabb kiadásban. Az Oscar-díjas sztár ugyan bajuszt visel, ezt leszámítva azonban az arcvonásaik és a testalkatuk is nagyon hasonlít. Colin ráadásul épp olyan frizurát visel, mint korábban az édesapja, így még szembeötlőbb a hasonlóság.

 

30 millió, mire elvégzi az egyetemet? Mennyibe kerül egy gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121017-mennyibe-kerul-egy-gyerek-felnevelese-a-terhesgondozastol-a-beiskolazason-at.html Megmutatta tündéri kisfiát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121015-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia.html Apró jelek, melyek tanulási zavarokról árulkodnak - Innen láthatod, ha fejlesztésre szorul a kicsihttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121015-apro-jelek-melyek-tanulasi-zavarokrol-arulkodnak-a-diszlexia-diszgrafia.html Egészséges a tízezer méter magasan született kislányhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121011-egeszseges-kislany-szuletett-tizezer-meter-magasan-oroszorszag-aeroflot-harkov.html