fashion week a nap cikke csillogás ezüst arany metál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillogó anyagok ezúttal világhódító útra indulnak a metálrajongók gardróbjából. A világmárkák, a hazai divattervezők és persze a sztárok is behódoltak az új trendnek. Megmutatjuk, hogyan csináld utánuk.

Az új évszak egyben új divatot is jelent, a szezonok pedig minden évben újabb és újabb trendeket tartogatnak. Idén az egyik legnépszerűbb irányvonalat az ezüstösen és aranyosan csillogó textíliák alkotják. A külföldi márkák mellett a hazai tervezők sem mellőzték az ilyen alapanyagokat.


Dora Abodi és Szegedi Kata ruhái

Ezüst

Ha metálfény, akkor először mindenkinek az ezüst ugrik be. A rockos fém kiegészítők mellett az őszi-téli szezonban a sikkesebb, glamourosabb ezüstszínű darabok is hódítanak. A csillogó textilek újra és újra beveszik a kifutókat, Karl Lagerfeld már 1982-ben tervezett egy emlékezetes tetőtől talpig ezüst outfitet a Chloe divatháznak. De ki ne tudná felidézni Michael Jackson csili-vili fellépőszerkóit? A kevésbé merészek is követhetik ezt a trendet, hiszen nem kell teljesen csillogó matériákba burkolózni, egy táskával vagy éppen övvel ugyanúgy ezüstössé tehetjük öltözékünket.


1. Borítéktáska: H&M - 6.990 forint, 2. Körömlakk: F&F - 1.600 forint, 3. Ezüst balerina - Asos 142,17 euró
4. Pulóver: New Yorker - 7.490 forint, 5. Öv: H&M - 2.490 forint

Arany

Talán az aranyszínű darabokkal még inkább vigyázni kell, mint az ezüsttel, hiszen az arannyal sokkal könnyebb mellélőni. Hogy ne keltsen olcsó hatást az öltözék, mindenképpen figyeljünk az arányokra! Ha aranyos ruhát húzunk, a kiegészítők legyenek visszafogottak. De ezzel ellentétben egy kis feketére nyugodtan halmozhatunk több arany kiegészítőt. A hazai tervezők közül Abodi Dórát és az Annaeva tervezőpárosát ihlette meg ennek a nemesfémnek a csillogása, mindkét márkától egy-egy táskát választottunk be a bazárba.


1. Ruha: New Yorker - 3.990 forint, 2. Táska: Annaeva - 39.000 forint
3. Blézer: H&M - 12.990 forint, 4. Minitáska: Dora Abodi - 85.000 forint

Top 3 őszi ruhadarab pasiknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20121019-top-3-oszi-ruhadarab-pasiknak.htmlDivatbotrányok: Női modellek méretes hímtaggalhttp://www.life.hu/legytrendi/20121018-divatbotranyok-noi-modellek-meretes-himtaggal-ime-hires-androgun-modellek.htmlŐszi táskakörkép - 3 trend a kifutóról és elérhető áru változataikhttp://www.life.hu/legytrendi/20121018-oszi-taskakorkep-3-trend-a-kifutorol-es-elerheto-aru.htmlÁtalakítunk! Kedveséhez fiatalodott Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121016-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.