Heidi Klum lemosta a sminkjét, és kamera elé állt. No, nem azért, hogy a pletykalapoknak legyen min csámcsogniuk, hanem hogy rászoruló, elesett gyerekeken segítsen.

A legtöbb modell és színésznő utálja, ha smink nélküli fotók jelennek meg róluk. Önszántukból sosem mutatnák meg valódi arcukat, csak egy-egy lesifotósnak köszönhetjük, hogy megláthatjuk a jól titkolt ráncokat. Heidi Klum azonban bátor volt: a 39 éves modell a "BearFaced" jótékonysági szervezet felkérésére állt csupasz arccal a kamera elé. És láss csodát, a négygyermekes anyuka sokkal jobban néz ki, mint gondoltuk: Heidi még fiatalabbnak is tűnik a koránál. Örülünk, hogy ő nem ver át bennünket!

A BearFaced jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekeken segít. Felszólította a világ lányait, asszonyait, hogy november 9-én ne sminkeljék ki magukat, segítsenek ezzel felhívni a figyelmet arra a sok gyerekre, akik embertelen körülmények között élnek. Heidi is ebben a kampányban szerepelt, ezért viseli az arcán a BearFaced logóját, a kis medvetappancsot.

 

Nem öregszik az 54 éves sztárhttp://www.life.hu/szepulj/20121029-michelle-pfeiffer-szineszno-remekul-nez-ki-54-evesen-is.html Kis cicivel is lehetsz nőies - Tanulj a sztároktól!http://www.life.hu/szepulj/20121028-kis-mellu-sztarok-akik-noiesek-es-szexik.html A kamerával flörtöl a sztárfeleséghttp://www.life.hu/szepulj/20121030-miranda-kerr-szupermodell-nagyon-dogosen-fest-a-cimlapon.html Neki nem kellett halloween jelmez - Borzalmasan csúnya az egykori modellhttp://www.life.hu/szepulj/20121028-borzalmasan-csunya-janice-dickinson-az-egykori-modell-arca.html Ilyen popsit akar minden nő!http://www.life.hu/szepulj/20121029-nagyon-jol-nez-ki-rocio-guirao-diaz-argentin-modell-es.html Ezt takarja a profi smink - Sápad és lestrapált a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20121026-milla-jovoich-smink-nelkul.html