Doutzen Kroes fehérnemű Palvin Barbara Alessandra Ambrosio Miranda Kerr mustra stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a gyönyörű, mindössze tizenkilenc éves Palvin Barbara tündökölt a legfényesebben a vörös szőnyegen. Mellette elbújhatott Cameron Diaz színésznő, aki mellei kipakolásával próbált a reflektorfénybe kerülni. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Francia kontra spanyol

Marion Cotillard és Penelope Cruz igazi istennők: gyönyörűek, nagyon tehetségesek, és remek a stílusuk. A héten azonban csak az egyikőjüknek sikerült hozni a formáját. A spanyol Penelope egy világos türkiz, féloldalas, sellőfazonú ruhát választott. Sem a szín, sem a fazon nem volt előnyös a szépségnek, és jó pár kilóval többnek tűnt ebben a cseppet sem ízléses darabban. A sztár apró kontya pedig kifejezetten unalmasra és nagymamásra sikeredett. A francia Marion Cotillard azonban királynőként tündökölt különleges, egyedi Dior-kreációjában. A színésznő haja is igen kreatív lett: a feltupírozott, magasított frizura remekül állt az Oscar-díjas sztárnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vad smink kontra természetes make up

Nem feltétlenül kell erős, füstös szem és drámai rúzs ahhoz, hogy valaki eszméletlenül szexis legyen. Eva Mendes ismét bebizonyította, hogy egy teljesen natúr, láthatatlan sminkben is lehet valaki gyönyörű. Az Alkonyat fiatal sztárja, Kristen Stewart azonban nagyon mellélőtt. Kristen rikítókék szemét remekül kiemelte a vörös, füstös szemfesték, de ezzel az erős rúzzsal az egész smink nagyon közönséges lett. Ritkán mutat jól együtt az erős szemsmink és a vadító rúzs - ez esetben is vagy az egyik, vagy a másik lett volna a jó megoldás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fekete, fehér és a cicik

A héten Marion Cotillard-on kívül még jó néhány színésznő voksolt a klasszikus, fekete-fehér összeállításra. Olivia Wild ruhája elegáns volt és visszafogott, de a szoros konty kissé öregítette az amúgy nagyon szexis színésznőt. Julianne Moore is hibázott: számára nem előnyös sem a gyöngyházfehér-fekete összeállítás, sem a térd alá érő, unalmas szoknyahossz. Cameron Diaz pedig olyat tett, amit nem túl sűrűn: melleit teljesen kitette a kirakatba. A színésznő egy igen mélyen dekoltált Stella McCartney ruhát viselt, oldalról pedig úgy festett, mintha legalább a hatodik hónapban járna. Még kínosabb fotókat a szőkeségről itt nézhetsz meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szexi fehérneműk a kifutón

A héten a Victoria's Secret fehérneműcég egy nagyszabású show-val örvendeztette meg a nagyközönséget. Palvin Barbi szettjét imádtuk, de voltak még nagy kedvenceink. Doutzen Kroes púderszínű "csodáját" bármikor viselnénk, Miranda Kerr fekete-fehér szettjét pedig randira tartogatnánk. A hálószobában azonban egyértelműen Candice Swanepoel tűzpiros együttesében lejtenénk erotikus táncot a párunk előtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Dögös angyalok

A káprázatos fehérneműbemutató után a legszebb modellek - immár felöltözve - tiszteletüket tették a vörös szőnyegen. Hazánk büszkesége, a mindössze tizenkilenc éves Palvin Barbara túlragyogta a világhírű modelleket fekete, érdekesen szabott, vadító ruhájában. A szintén feketét viselő Adriana Limának azonban sokkal jobban áll a hullámos frizura, mint a kivasalt fürtök, ennek ellenére ő is büszke lehet hibátlan alakjára. Alessandra Ambrosio pedig ezüst miniruhájában hódított az esti partin. A szépség pár hónapja adott életet második gyermekének, ennek ellenére azonban kifogástalanul festett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina Aguilera közönségesebb, mint valahahttp://www.life.hu/szepulj/20121104-christina-aguilera-borzalmas-frizuraja-es-ruhai.htmlŐk a legszebb transzneműekhttp://www.life.hu/szepulj/20121105-transznemu-szepsegverseny-ok-a-legszebbek.htmlKorábban utálta, most hetente teszi - Kate Moss megint meztelen (18+)http://www.life.hu/szepulj/20121102-kate-moss-felmeztelenul-a-vanity-fair-magazinban.htmlSmink nélkül is gyönyörű - Íme a négygyermekes modell valódi arcahttp://www.life.hu/szepulj/20121102-igy-nez-ki-heidi-klum-smink-nelkul.htmlLaza és szexi - Fantasztikusan nézett ki Rihannahttp://www.life.hu/szepulj/20121104-laza-es-szexi-fantasztikusan-nezett-ki-rihanna.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.