Smink nélkül is gyönyörű - Íme a négygyermekes modell valódi arca

arcbőr szépségápolás smink nélkül smink szépség Heidi Klum ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum lemosta a sminkjét, és kamera elé állt. No, nem azért, hogy a pletykalapoknak legyen min csámcsogniuk, hanem hogy rászoruló, elesett gyerekeken segítsen.

A legtöbb modell és színésznő utálja, ha smink nélküli fotók jelennek meg róluk. Önszántukból sosem mutatnák meg valódi arcukat, csak egy-egy lesifotósnak köszönhetjük, hogy megláthatjuk a jól titkolt ráncokat. Heidi Klum azonban bátor volt: a 39 éves modell a "BearFaced" jótékonysági szervezet felkérésére állt csupasz arccal a kamera elé. És láss csodát, a négygyermekes anyuka sokkal jobban néz ki, mint gondoltuk: Heidi még fiatalabbnak is tűnik a koránál. Örülünk, hogy ő nem ver át bennünket!

A BearFaced jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekeken segít. Felszólította a világ lányait, asszonyait, hogy november 9-én ne sminkeljék ki magukat, segítsenek ezzel felhívni a figyelmet arra a sok gyerekre, akik embertelen körülmények között élnek. Heidi is ebben a kampányban szerepelt, ezért viseli az arcán a BearFaced logóját, a kis medvetappancsot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.