fashion week modell estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Candice Swanepoel modell ultraszexi ruhában pózolt a napokban a vörös szőnyegen.

A mi gyönyörű Palvin Barbaránk mellett Candice Swanepoel modell is kifutóra lépett a napokban a Victoria's Secret fehérneműcég nagyszabású divatbemutatóján. A kifutó után a show a partin folytatódott, ahol minden világszép modell kitett magért. Candice különösen - a dél-afrikai szépség egy igen magasan felsliccelt estélyiben pózolt a fotósok előtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Korábban azt hittük, Angelina Jolie egykori villantása mindent visz, de tévedtünk: Candice kisasszony sokkal merészebb, mint Brad Pitt kedvese. Nála ugyanis a sliccelés jóval csípő fölött van - szinte a mellkasáig ér. Ha pedig jól megnézzük a ruhát, kétségünk támad afelől, hogy egyáltalán viselt-e a modell bugyit. A szőkeséget ez láthatóan nem zavarta, hiszen magabiztosan pózolt a szuperdögös ruhában. A modell egyébként nagyon dögös fehérneműkben lépett a kifutóra a nagyszabású bemutatón. A fotókat a blogon nézheted meg itt.

Hatalmas melleit mutogatja a népszerű műsorvezetőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121107-jessicajane-clement-a-bbc-britain-in-bed-dokumentumfilmsorozatanak-sztarja-szexi.htmlSiker! Angyalként vonult Palvin Barbarahttp://www.life.hu/legytrendi/20121108-palvin-barbara-magyar-modell-es-bruno-mars-enekes-a-victorias.htmlMeleg és trendi csizmák télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121102-meleg-es-divatos-csizmak-telre.htmlTrendi síkabátok - nem csak a pályárahttp://www.life.hu/legytrendi/20121104-trendi-sikabatok-nem-csak-a-palyara.htmlÁtalakítunk! Szuperdögös nő lett Ágihttp://www.life.hu/legytrendi/20121106-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.