Bekeményített az X-Faktor törékeny döntőse

X-Faktor rocker mentor műsor Antal Tímea énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar tervező alkalmi ruhájában lépett színpadra múlt szombaton az X-Faktor döntőse. Nehéz elképzelni, hogy Antal Timinek van egy keményebb oldala is.

A szegecselt pánt, az öv, a vasbetétes bakancs pár éve még Antal Timi a védjegyének számítottak. Az X-Faktor döntőse nemcsak mentorát és a műsorvezetőt, Ördög Nórát ríkatta meg szombaton, hanem ő maga is elsírta magát az előadása után. A pici, törékeny énekesnő az RTL Klub kameráinak megmutatta, milyen volt, amikor kemény rockerként bandázott, vagy amikor a család előtt énekelt kiskamaszként.

A részletekért nézd meg a Fókusz riportját!

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Szerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.htmlA karrierje a tét? A nézők nekiestek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-zambo-krisztian-jimmy-fia-az.htmlEgyszerre többen is kiestek az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121117-zambo-krisztian-meg-mindig-versenyben-van-az-utolso-csapat-a.htmlSírva fakadtak az X-Faktor versenyzőihttp://www.life.hu/legykepben/20121116-xfaktor-feher-zoli-es-olah-gergo-enekesen-jo-baratok-lettek.htmlErre senki sem számított! Váratlan dolgot műveltek az X-Faktor sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20121114-vastag-csaba-az-xfaktor-sztarja-es-vastag-tamas-az-xfaktor.htmlMeglepő! Az X-Faktor mentora segíti a TV2 felfedezettjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121114-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-radics-gigi-magyar-enekesnot.htmlÁldást kér a hangszálaira az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121113-xfaktor-olah-gergo-istenhez-fordulerot-ker.htmlVilágsztárok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121113-xfaktorban-vilagsztarokhoz-hasonlitanak-az-enekesek-a-like-trio-tagjai-barnicsko.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.