fashion week karácsony nyaklánc kiegészítő ajándék ezüst arany karkötő fülbevaló ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan ajándékoznak karácsonyra ékszereket, és szerencsére ma már nemcsak a nemesfémből készült modellek közül válogathatnak a vásárlók. A Life.hu összegyűjtött több, különböző stílusú tervezőt és igazi ékszerkülönlegességet, akik és amik úttörőnek számítanak.

Abaffy Klára

Abaffy Klára az Aranyműves Szakiskolában kezdte az ékszerkészítés elsajátítását, majd az akkor még Iparművészeti Egyetemen folytatta tanulmányait. Számos kiállítással a háta mögött manapság a matyóhímzés ihlette darabjairól ismeri a nagyközönség.

www.abaffy.hu
www.abaffy.hu

Bigyóművek

A nemesfém ékszerek mellett ma itthon hatalmas népszerűségnek örvendenek az üvegből készült darabok. Ilyeneket kreál és kínál Garamvölgyi Gerda is, aki a Bigyóművek tervezője. Gerda ékszerei Magyarország mellett már Svájcban és Németországban is kaphatók.

www.bigyomuvek.com
www.bigyomuvek.com

Imre Eszti

Imre Eszti a Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjnak köszönhetően készíthette el különleges, porcelánokból készült kollekcióját. A művész többi kreációja sem mindennapi, hiszen szívesen dolgozik olyan szokatlan anyagokkal, mint a fa, a kő vagy éppen a papír.

www.imreszti.com
www.imreszti.com

Juhos Janka

Juhos Jankát talán nem is kell bemutatni, hiszen szokatlan anyagokból készült ékszereit hazai divattervezők portékái mellett árulják, többek között a The Garden Studióban. A MOME-n végzett tervező darabjai nagyon kifinomultak, így tökéletes kiegészítői lehetnek bármelyik designerdarabnak.

www.juhosjanka.com
www.juhosjanka.com

Missismiss

Az Esty.com-on bukkantunk a Missismiss nevet viselő márkára, és egyből megfogott bennünket az egyszerű anyaghasználatával. A Missismiss darabok kitűnő bizonyítékai annak, hogy kötelekből, csomókból és néhány aranyszínű kellékből hogyan is készíthető karakteres, egyedi ékszer.

http://www.etsy.com/shop/missismiss
http://www.etsy.com/shop/missismiss

Musume

A Musume tervezője, Csobádi Eszter ugyan ma már ruhákat is készít, mégis márkáját a máig népszerű textil nyakláncokkal alapozta meg. A különböző fonási és csomózási eljárással készült színes textilékszerek feltűnőek és vagányak.

www.musume.hu
www.musume.hu

Oblivion

Aliz Csodaországát idézte meg először az Oblivion tervezője, Hinkelmann Alexandra. Ma már steampunk sítlusú darabokat is vásárolhatunk nála. Ezek a mesébe illő, szokatlan ékszerek nemcsak kislányokon mutatnak jól, vagányabb, felnőtt nők is viselhetik őket.

http://oblivionjewelry.daportfolio.com
http://oblivionjewelry.daportfolio.com

Solargento

A Solargento ezüstékszerek formavilága és kidolgozása egészen szokatlan a hazai kínálatában. Ez nem véletlen, hiszen ezek a gyűrűk, medálok és fülbevalók Szardínia szigetén készülnek.

www.facebook.com/solargentokft
www.facebook.com/solargentokft

Divatbotrányok: Sokkoló testékszerek (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121213-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-testekszerek.htmlA legtrendibb partiékszerekhttp://www.life.hu/legytrendi/20121119-a-legtrendibb-legcsillogobb-partiekszerek-gyuruk-lancok.htmlÉrzéki ékszerkülönlegességek éjszakára (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20120629-lifenight-erzeki-ekszerkulonlegessegek-ejszakara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.