Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Anne Hathaway és Adam Shulman 2012. szeptember 28-án, négy év együttlét után házasodtak össze. Gyerekről egyelőre még szó sincs a fiatal pár életében, Hathaway azonban már az örökbefogadáson gondolkodik.  

A nyomorultak sztárja tizenhat éves kora óta vágyik az anyaságra, férjével ezért hatalmas családot terveznek. A 30 éves Anne a későbbiekben szeretne majd gyermeket szülni, de azt tervezi, hogy első kisbabája után örökbefogadna egy árva gyermeket is.

Forrás: AFP

A színésznő, akit különösen megviselt a filmmusical forgatása, elmondta, hogy mindent meg akarnak majd adni gyermekeiknek és azt szeretnék, ha a kicsik különlegesnek éreznék magukat. "A férjemmel, Adammal meg is beszéltük, hogy nincs mire várnunk, itt az ideje családot alapítanunk" - nyilatkozta korábban a színésznő egy fotózás során, ahol számos hasonló korú, sikeres, Oscar-díj-várományos színésznő társaságában állt a kamerák elé.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!Anne Hathaway nyomorultul érezte magát a halszagbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121221-mozi-szorakozas-program-anne-hathaway-nyomorultul-erezte-magat-a.html Nem elégedett a súlyával a nádszálvékony Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szepulj/20121217-nem-elegedett-sulyaval-a-nadszalvekony-anne-hathaway.html Óriási áldozatot hozott Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121204-anne-hathawayt-a-hajvagas-jobban-megviselte-mint-a-koplalas.html Minek az átlátszó ruha? A szégyenlős Anne Hathaway furcsa divatbakijahttp://www.life.hu/szepulj/20121129-atlatszo-ruhaban-anne-hathaway.html 12 kilót fogyott Anne Hathawayhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121114-12-kilot-fogyott-a-szineszno-anne-hathaway.html Mint egy hercegnő! - Álomszép menyasszonyi ruhában ment férjhez Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szeress/20120930-anne-hathaway-szineszno-alomszep-menyasszonyi-ruhaban-ment-ferjhez-adam-shulmanhez.html