Rohan az idő, és ez a gyerekeken látszik a legjobban. Reese Witherspoon kislánya immár 13 éves, és pont úgy néz ki, mint gyönyörű mamája. Sőt!

Los Angeles utcáit rótta a színésznő és két gyermeke szerdán, amikor lencsevégre kapta őket egy szemfüles fotós. A képeket itt nézheted meg! Ava - Reese és Ryan Phillippe idősebb gyermeke - kész nő, ráadásul gyönyörű nő! Hosszú szőke hajával, törékeny alkatával, finom vonásaival pont olyan, mint édesanyja - bár ha bármit is az apjától örökölt, akkor sincs nagy gondja, hiszen a papa is elég jóképű.

Forrás: AFP

Nagyon meglepődtünk, hogy Ava így felcseperedett a hátunk mögött. Mostantól jobban figyelünk rá!

 

Megszületett Lily Allan második babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130110-megszuletett-lily-allan-enekesno-masodik-babaja.html Pár nappal a szülés előtt megmutatta hatalmas pocakját a színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130109-joanna-page-sorozatsztar-szules-elott-par-nappal-megmutatta-hatalmas-hasat.html Szendvicsgyereknek lenni a legrosszabbhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130107-elhanyagolt-szendvicsgyerekek-ilyen-tunettekel-jar-a-kozepso-gyerek-szindroma.html Gyönyörű nővé cseperedett a rocklegenda lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130107-bruce-springsteen-lanya-jessica-gyonyoru-nove-cseperedett.html Babonák a gyerekszobábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130108-babonak-a-gyerekszobaban-nepi-hiedelmek-terhes-kismamaknal-es-a.html