Megszületett Peller Mariann első gyermeke, aki szüleitől a Kornél nevet kapta. A műsorvezető útja a kórházig a hatalmas hó miatt igencsak kalandos volt, mostanra azonban a baba és a mama is jól vannak - adta hírül a sztár testvére.

Hétfőn, a reggeli órákban megszületett Peller Mariann kisfia. Kornél 3500 grammal és 58 centivel jött a világra. Peller Annának, a friss nagynéninek a közösségi oldalán gratuláltak az ismerősei.

Fotó: Mudra László [origo]

"Nem gondoltam volna, hogy ekkora szimpátiát vált majd ki az emberekből a terhességem, de nagyon boldog vagyok" - nyilatkozta korábban Mariann, aki akkor még nem tudta, melyik nevet adja majd gyermekének. Úgy tűnik, a kicsinek a Kornél név tetszett és ezt egy rúgással jelezte is büszke szüleinek.

 

Így kerüld el a balesetet a havas utakon!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-hoeses-es-kozlekedes-igy-keruld-el-a-balesetet-a-havas.html A havazás miatt ma ingyenes a BKVhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-idojarasjelentes-hojelentes-utinfo-kozlekedes-es-dugo-a-lifehun.html A nyolcvanas évek férfi popsztárjaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130111-a-nyolcvanas-evek-ferfi-popsztarjai.html Íme az újdonsült sztárpár álomotthonahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130111-tizenegymillio-dollaros-hazban-fog-elni-kanye-west-rapper-es-kim.html A nő, aki aszpirinnal esett teherbehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130109-dawn-paddock-aszpirinnal-esett-teherbe.html Megmutatta ikerpocakját az énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130111-jenny-frost-az-atomic-kitten-enekesnoje-ikreket-var.html