Akárhogy is rejtegetik a sztárok újszülött csemetéiket, tudják, hogy előbb-utóbb meg kell mutatniuk őket a világnak. Drew Barrymore kislányát egyszer már láthattuk itt a Life.hu-n, most azonban Oprah műsorában is bemutatta a kicsit. Claire Danes pedig a Los Angeles-i reptérre érkezett egyhónapos kisfiával.

Barrymore, aki szeptember 26-án adott életet kislányának, Olive-nak, kaliforniai otthonában fogadta Oprah Winfrey-t. A színésznő a szülést követően most beszélt először az anyaságról, félelmeiről és aggodalmairól. A sztár azt is elmondta, hogy szeretné Olive-ot minél inkább távol tartani a reflektorfénytől. A műsor képeit itt nézheted meg.

Facebook

December 17-én, a vártnál kicsit korábban jött világra Claire Danes és Hugh Dancy kisfia, Cyrus Michael Christopher Dancy. Ahogy az a Life.hu korábbi cikkéből kiderül, a kisfiú korai érkezése ellenére is tökéletesen egészséges. Édesanyjával a Los Angeles-i repülőtéren kapták őket lencsevégre, amikor a Golden Globe-gála miatt kellett repülőre ülniük. Claire nem esett kétségbe az utazástól, hiszen korábban is azt nyilatkozta, hogy nem szeretne sokáin otthon ülni, és hamar vissza akar térni pörgős életéhez.

 

Meg nem született fiától tilthatják el az olimpiai bajnokothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-az-olimpiai-bajnokot-bode-millert-eltilthatjak-meg-nem-szuletett-gyermeketol.html Így beszél hozzád a kutyád! Értsd meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130117-a-kutya-kommunikacioja-innen-tudhatod-mit-mond-kedvenced.html Bűbájos kisfiú Charlize Theron gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-charlize-theron-szineszno-kisfia-megtette-az-elso-lepeseit.html Így beszél hozzád a kutyád! Értsd meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130117-a-kutya-kommunikacioja-innen-tudhatod-mit-mond-kedvenced.html Penész a lakásban: ronda és egészségtelenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130104-penesz-a-lakasban-nemcsak-ronda-de-kifejezetten-egeszsegtelen-is.html Jennifer Lopez bővíti a családothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-jennifer-lopez-enekesno-boviti-a-csaladot-casper-smarttal.html Az Oscar legkisebb csillagaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-a-legfiatalabb-oscardijra-jelolt-gyerekek-mi-lett-veluk.html