Ha havazik, ha fúj, vagy ha éppen az eső szitál, arcunkat akkor sem tudjuk elrejteni. Éppen ezért minden télen kétségbeesve kutatjuk a legjobb hidratálókat, amik még a ráncokat is megelőzik.

A tél megviseli a bőrünket, főleg az arcunk szárad ki nagyon. A hidratálás ilyenkor még fontosabbá válik, és persze a szikrázó hóban a napfényvédőkről sem szabad megfeledkezni. Összeszedtünk néhány különleges terméket, amelyek nemcsak táplálják arcbőrünket, hanem ránctalanítanak is.

The Body Shop - Tengeri hínáros nappali arckrém

Ha valaki nyitott a különleges összetevőkre, az mindenképpen próbálja ki a The Body Shop írországi, tengeri hínáros arckrémét. Ez a nappali kence olajmentes, géles állagának köszönhetően nemcsak jól hidratál, de könnyen be is szívódik. Tökéletes választás kombinált bőrre.
Ár: 3690 Ft

Vichy - Aqualia Thermal hidratáló krém

A Vichy hidratálójának ereje a benne található 15 különböző ásványban található. A szakemberek kifejezetten érzékeny bőrre alkották.
Ár: 5299 Ft

La Roche-Posay - Hydraphase Intenzív hidratáló krém

Hogyan lehet fokozni egy hidratálókrém vízmegkötő képességét? A La Roche-Posay kutatói szerint a sejtek közötti kapcsolatok erősítésével. A márka Hydraphase Intenzív hidratáló krémének ezen típusa kifejezetten érzékeny bőrűeknek ajánlott. Kiszerelése roppant praktikus, hiszen a légmentes pumpás csomagolás megőrzi a formula frissességét.
Ár: 5399 Ft

Nivea - Q10PLUS Light Ránctalanító nappali krém

A Nivea terméke több problémát is megelőz és kezel egyszerre: nemcsak hidratál, hanem ránctalanít is, ráadásul a vegyes, problémás bőrűek is használhatják. A kifejezetten a harminc feletti korosztály számára kifejlesztett arckrém állaga gélszerű, így nem nehezíti el a bőrt.
Ár: 3799 Ft

L'Occitane - Shea Ultra Rich Face Cream

Régóta köztudott, hogy a sheavaj milyen jótékony hatással van a bőrre. A L'Occitane arckréme kifejezetten a száraz és extra száraz bőrrel küzdőknek segíthet. Nemcsak 24 órán át hidratál, de fokozza a bőr rugalmasságát és simaságát, köszönhetően a 25 százalékos sheavaj-tartalomnak.
Ár: 9950 Ft

A csiganyáltól lesz szép Katie Holmes bőrehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130126-katie-holmes-amerikai-szineszno-bore-a-csiganyaltol-lesz-szep.html Bársonyosan puha, ragyogó bőr télen ishttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20121125-borapolas-barsonyosan-puha-ragyogo-bor-telen-is.html Itt egy újabb bizarr szépségőrület a ráncok ellenhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20120829-az-arckini-remiszto-modszer-a-tokeletes-es-gyonyoru-arcert-.html A diéta csúnyíthatja a bőrt - Így tegyél ellenehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20120603-a-dieta-csunyithatja-a-bort-igy-tegyel-ellene.html Ezt edd, hogy a bőrödnek is jó legyenhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20111117-teli-borapolas-ezt-edd-hogy-a-borodnek-is-jo-legyen.html