fashion week sztármama a nap cikke Alessandra Ambrosio Alanis Morissette pocak Mariah Carey festés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő divat lett a terhes kismamák körében az egyre kerekebben gömbölyödő pocakra művészi vagy vicces festményeket pingálni. Nagyjából 2-3 éve kezdődött a pocakfestés-őrület, amelynek köszönhetően már egyre több várandós sztár oszt meg telerajzolt hasáról képeket. A Life.hu most összegyűjtött párat.

A sztárok közül Alanis Morisette lehetett az első, aki az akkoriban még újdonságnak számító pocakfestős képen mosolyog. Alanis 2010 decemberében posztolt magáról egy képet a Twitteren, melyen gyönyörű hennafestés díszítette a hasát, mielőtt kisfia, Even Imre megérkezett volna.

Mariah Carey óriási pocakjával 2011 márciusában szembesülhettek az énekesnő rajongói. Az énekesnő elbűvölő ikreivel, Monroe-val és Moroccannal volt várandós, amikor egy hatalmas pillangó feszült a hasán. Az énekesnő egyértelműen nagy rajongója lett a pocakfestésnek: pár héttel ezután gömbölyödő testrésze húsvéti díszben tündökölt: egy pasztellkék tojást és két szívet festetett magára. De Alanis és Mariah mellett számos sztáranyuka, köztük a gyönyörű Victoria's Secret modell, Alessandra Ambrosio is díszítette már fel a kismamapocakját, amit galériánkban láthatsz a következő képre kattintva.

Forrás: Twitter/Alanis Morisette,Mariah Carey
Forrás: Twitter/Alanis Morisette,Mariah Carey

Alanis Morisette és Mariah Carey pocakja
Ha a többi pocakalkotásra is kíváncsi vagy, kattints a képre a galériáért!

Persze nem csak a sztárok kiváltsága a pocakfestés. Ha valakinek megtetszett az új kismamadivat, akkor bőrbarát festékekkel maga is készíthet ilyet, vagy rendezvényeken pár száz forintért igénybe veheti a szolgáltatást. Nem meglepő módon ma már létezenek úgynevezett pocakfestő művészek is, akik külföldön akár 700 dollárt is elkérhetnek egy-egy festésért, amit 3-5 óra alatt készítenek el.

Garantált siker! Elbűvölő jelmezek farsangrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130130-jelmezotletek-farsangra-bolcsodeseknek-ovodasoknak-es-kisiskolasoknak-olcson-es-egyszeruen.htmlÍgy festettek 20 éve a legszebb színésznőkhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130122-angelina-jolie-szineszno-kate-hudson-szineszno-jessica-alba-szineszno-es.htmlKatalin hipnózisban szüli meg a trónörököst?http://www.life.hu/anyaskodj/20130128-a-hipnozis-szerepe-a-terhessegben-es-a-szulesben-katalin-hercegno.htmlMit keres egy patkány a bébiételben?http://www.life.hu/anyaskodj/20130124-patkanytetem-a-gyumolcspureben-patkanymereg-a-vanilias-ostyaban-ezert-erdemes.htmlHetedik gyermekével terhes Angelina Jolie?http://www.life.hu/anyaskodj/20130126-angelina-jolie-szineszno-terhes-es-a-hetedik-gyermeket-varja-parjaval.htmlKihagyhatatlan videó - Gangnam Style-ra táncolnak a babákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130126-gangnam-stylera-a-vilag-legnezettebb-videojara-tancolnak-a-gyerekek.htmlTiszta anyja! Nicole Kidman kislánya imádnivalóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-nicole-kidman-ausztral-szineszno-es-keith-urban-enekes-kislanya-nagyon.htmlGombos Edina : "Alberto kisfiút kért"http://www.life.hu/anyaskodj/20130121-gombos-edina-musorvezeto-meselt-a-nevelesrol-es-a-csaladjarol-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.