Nem ennivalóak? Friss képeken Mariah Carey ikrei

fotó terhesség Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey aztán nem Angelina Jolie! Az énekesnő ugyanis imádja mutogatni ikreit - íme, a róluk készült legújabb fotók.

Moroccan és Monroe egyre csak nőnek, édesanyjuk, Mariah Carey pedig igyekszik minden pillanatot megörökíteni róluk. A hathónapos ikrekről az otthonukban készültek az új, színes, fantáziadús képek - a fotókat ide kattintva nézheted meg.

A picikről a fotók egy része a sztár otthonában egy hatalmas franciaágyon születtek, a háttérben pedig színes lufik díszelegnek. A többi képen Moroccan igazi "menő manó", napszemüveggel, mikrofonnal, vaskos nyaklánccal és hasonló kellékekkel. Monroe-ról pedig cuki, csajos képecskék készültek masnival a hajában és mesekönyvvel a kezében.

Forrás: dembabys.com
Forrás: dembabys.com

Az ikrek egy korábbi fotón

Mariah már nagyon készül az ünnepekre, hiszen ez lesz az első karácsony, amit ikreivel és férjével tölthet. A díva rengeteget fogyott a szülése óta, mára visszanyerte "versenysúlyát", ami még plusz örömöt jelent neki majd az ünnepek alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.