Az idén ötvenhárom éves Hugh Grant immár két gyermek büszke apukája.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!
Ha pedig Hugh Grantről néznél meg egy szexi összeállítást, íme a Napi hím oldal!


A színész a Twitter oldalán jelentette be az örömteli hírt, hogy nemrég megszületett második gyermeke is, így Grant a másfél éves kislánya után egy kisfiú büszke édesapja lett.

AFP

Az örök agglegény, Hugh Grant egy alkalmi kapcsolatnak induló románcából született meg kislánya, Tabitha, még 2011 szeptemberében. A gyermek érkezését teljesen titokban tartotta a színész és a kislány anyukája, Tinglan Hong. A legújabb családtag érkezését se verték nagydobra. Grant a közösségi oldalán azt is tudatta rajongóival, hogy a gyermekek anyjával együtt nagyon imádják a kicsiket és természetesen ő az apja az újszülött bébinek is.

Lövöldözésbe keveredett és kirabolták Voksán Virágothttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lovoldozesbe-keveredett-es-kiraboltak-testorei-mexikoban-dj-voksan-viragot.html Dögösebb mint valaha Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/legykepben/20130216-dogosebb-mint-valaha-jennifer-love-hewitt-szineszno-aki-jogaval-es.html Rettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.html Milliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.html Betegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.html Hugh Grant kivirulthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120322-hugh-grant-kivirult.html Rejtélyes betegség? Kórházba került Hugh Grant!http://www.life.hu/gyogyulj/20110324-hugh-grant-korhazba-kerult.html A tévézés megöli a fiatal fiúk spermáit?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130208-alacsony-spermiumszamot-okozhat-fiatalokban-a-tul-sok-tevezes.html HPV: Megelőzhető, mégis százak halnak belehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130215-hpv-virus-megelozheto-lenne-megis-szazak-halnak-bele-a-mehnyakrakba.html Így mondd meg, ha nem kívánod a szexet!http://www.life.hu/szeress/szex/20110304-szerelem-szex-parkapcsolat-mikor-mondjunk-nemet-a-szexre.html