Jó ideig rejtegette menedzsere Tolvai Renit a nyilvánosság elől. Az énekesnő megújult külsővel, bombaformában tért vissza a színpadra: A Nagy Duett vasárnapi adásában lépett fel Kállay-Saunders Andrással.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! Ha pedig a sztárstílusok és átváltozások érdekelnek, íme a StílusZsaru oldal!


Hol van már az a Tolvai Reni, akiről 2012-ben hetekig cikkeztek botrányos ruhája miatt, amelyet a Life.hu beválasztott az év villantásai közé. Az énekesnő egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, hogy új külsővel és új stílussal térhessen vissza.

Forrás: TV2

Tolvai Reni A Nagy Duett vasárnap esti adásában mutatta meg magát a nagyközönségnek. Kijelenthetjük, megérte a várakozás: az énekesnő bombaformában van, rengeteget fogyott és dögösebb, mint valaha. "Köszönettel tartozom mindenkinek, hogy sikerült átalakulnom külsőleg, belsőleg, zeneileg" - írta hivatalos rajongói oldalán az énekesnő, aki név szerint köszönte meg mindenkinek, aki segített neki az elmúlt hónapokban. Csak így tovább, Reni!

Jól lefogyott Tolvai Renihttp://www.life.hu/szepulj/20130126-tolvai-reni-enekesno-a-megasztar-nyertese-lefogyott.html Ő imádta az extravagáns ruhát! Szerelme is kiáll Tolvai Reni melletthttp://www.life.hu/legykepben/20120621-tolvai-reni-ruhajarol-a-sztar-kedvese-kallaysaunders-andras-is-elmondja.html Ruhájával sokkolt Tolvai Renihttp://www.life.hu/legytrendi/20120615-ruhajaval-sokkolt-tolvai-reni-a-viva-comet-dijkioszton.html Tolvai Reni tűsarkúban táncol - ő erre a mozgásformára esküszik!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120614-fogyokura-tolvai-renit-kiraly-viktor-baratnoje-tanitja-tusarkuban-tancolni.html Tolvai Renit ízléstelen öltözködése miatt támadjákhttp://www.life.hu/szorakozz/20120525-tolvai-renit-izlestelen-oltozkodese-miatt-tamadjak.html Tolvai Reni szeretne férjhez menni szerelméhezhttp://www.life.hu/legykepben/20120228-megasztar-szerelem-tolvai-reni-titokban-figyelte-kallay-saunders-andrast-aki.html Tolvai Reni élete teljesen megváltozotthttp://www.life.hu/legykepben/20120214-tolvai-reni-eleteben-minden-megvaltozott-a-megasztar-ota-es-nagyon.html Tolvai Reni választott új nőt szerelménekhttp://www.life.hu/szeress/20111027-kallaysaunders-andras-lefekudt-egy-modellel-az-uj-klipjeben.html