Tolvai Renit ízléstelen öltözködése miatt támadják

ízlés öltözködés Megasztár Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni külsejéről többet beszélnek az utóbbi időben, mint énekesi karrierjéről. A Megasztár azt mondja, rendszeresen kikéri stylist barátja tanácsát, néhányan azt mondják hiába.

Legutóbb azzal került a lapok címoldalára Tolvai Reni, hogy felszedett magára pár kilót. Az énekesnő nem különösebben foglalkozott a rosszízű megjegyzésekkel, cikkekkel, hiszen ő jól érzi magát a bőrében, és kedvese, Kállay-Saunders András is így szereti. Most azonban újra céltáblává vált, méghozzá öltözködésével. Az énekesnőt meglehetősen pikírt stílusban kritizálják ruhái, póthaja és hosszú rózsaszín műkörme miatt a különböző internetes fórumokon.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Nincs semmi ízlése!" "Hogyan öltözködhet így egy ilyen csodás hangú énekesnő?!" "Hát stylist nem foglalkozik vele?!" - ilyen és ehhez hasonló kommentekkel piszkálják Renit, aki azonban azt mondja: egy szakember bizony segít neki.

"Ha tanácstalan vagyok, felhívom a stylist barátomat, ő segít - vallotta be Reni. - Mindig szerettem a nőies viseletet. A magassarkú az alap, és olyan ruhákat próbálok hordani, amelyek jól állnak nekem. Tudom, hogy a fekete karcsúsít, de szeretek színesen öltözködni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.